ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Тайната на перфектната фигура

Тайната на перфектната фигура

Kristina K.Kristina K.
Новак
55131
Тайната на перфектната фигура

Мечтаната фигура може да се достигне с познати методи: диета, гладуване, спорт - всички те са модерни, но не са полезни за всеки. Преди да започнете, консултирайте се със специалист. Основното правило е да не бъркате въображаеми проблеми с реални. Случва се стройно слабо момиче да е недоволно от фигурата си.

Когато обаче тя упорито се обръща към специалист по естетична медицина, нито физическият преглед, нито компютърната диагностика разкриват недостатъци в идеалната фигура на момичето. И въпреки това тя може да твърди, че има портокалова кожа (целулит) по бедрата, а талията и задните части да имат излишни мазнини.

Трудно е да се убедят такива упорити хора в противното. Разбира се, никакви процедури няма да донесат желаните резултати тук, защото очевидно става въпрос за илюзия.

Гледайки снимки на модели и други красавици в модните списания, мнозина от нас, които не са запознати с различните програми за обработка на снимки, искат да постигнат същите идеални резултати. В днешно време снимките в списанията са обработени до съвършенство благодарение на всякакви компютърни трикове.

Така че дами, доверете се на експертите и специалистите! Ако наистина откриете недостатък във фигурата си, лекарят определено ще го посочи и ще ви помогне за отстраняването му. Често може да няма никакъв проблем, който да изисква корекция. Дори и да има, повечето недостатъци могат да бъдат коригирани лесно и безболезнено.

Проблемните зони са различни за всеки. Често мастните натрупвания при по пищни жени са в областта на корема и талията.

Момичета със стройна фигура пък често са склонни да бразуват мастни хребети над коленете и от вътрешната им страна.

Зоната на бричовете е проблематична за коригиране. Тук имате нужда от мезотерапия в комбинация с вакуум-ролер масаж. Това не само ще ви достави удоволствие, но и ще ви зарадва резултата. Всеки проблемът се решава строго индивидуално.

Масаж против целулит

Останалите мастни натрупвания се отстраняват чрез апарат за подкожна липолиза заедно с механизиран или ръчен масаж. Много е ефективен ръчният масаж с топли и студени камъни. "Портокаловата кожа" се третира с физиотерапевтичен апарат за кожна миостимулация. След това се използва ръчен антицелулитен масаж в комбинация с обвиване на тялото с найлони или други термозатоплящи материали.

Не забравяйте за храненето. Яжте предимно натурални продукти, които са богати на протеини, витамини и микроелементи. Повечето от тях се намират в зеленчуци и плодове, риба и т.н. Пийте много вода, поне два литра на ден, в допълнение към други напитки (сок, чай). Ако решите, че трябва да отслабнете, можете да смесите прясно изцеден лимонов сок с вода и да консумирате тази напитка през целия ден. Намалете до минимум или още по-добре - откажете се от алкохола и пушенето.

Не трябва да ядете през нощта. По-добре е да изпиете чаша кисело мляко преди лягане или да изядете една супена лъжица мед.

Вижте още от тайните на перфектната фигура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest