ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Трите типа мъже, които изневеряват най-често

Трите типа мъже, които изневеряват най-често

тип мъж, който изневерява

Твърди се, че е в природата на мъжете да изневерят. Те си родени ловци и веднага след като се наситят на гледката от хванатата от тях плячка, биха се насочили отново в търсене на нова. Или казано по-просто - за тях е нормално след като са задоволили физическите и духовните си потребности с някоя жена, те да я захвърлят настрана и да се насочат в търсене на нова.

Естествено, подобно твърдение и схващане за мъжката натура не е напълно вярно. Това зависи както от индивидуалността на самия мъж, така и от способността на жената да го задържи до себе си.

Като оставим това настрана обаче, има някои типове мъже, за които е почти сигурно, че няма да ви останат верни за цял живот и дори по-вероятно- редовно ще се отдават на изневери. Ето за кои типове мъже се твърди, че биха ви изневерили:

Онези, които не са сигурни в себе си

Проблемът тук се крие в това, че несигурните мъже имат неистова нужда от избиване на комплекси. Като тийнейджъри те са били толкова срамежливи и несигурни в себе си, че са стояли винаги отстрани, докато техните приятели са били заобиколени от гаджета.

Дори с напредването на възрастта този тип мъже са оставали несигурни в себе си и неспособни да завържат запознанства с представителки от женски пол, камо ли да вкарат някоя от тях в леглото си. Веднъж след като това се случи обаче, на тях не им остава нищо друго, освен стремежът да наваксат изпуснатото в младежките си години. Този тип мъже трудно ще ви бъдат верни, каквито и усилия и жертви да полагате в тази насока.

изневяра при мъжете

Прекалено амбициозните мъже

Те искат да имат всичко и винаги да са на върха. Типични кариеристи, които не могат да се задоволят с нищо. Дори и да спечелят сърцето на най-красивата и желана от всички мъже жена, дори и тя да е лудо влюбена в тях, амбициозният мъж бързо ще я изостави.

Винаги ще търси още по-добра и още по-красива, като често новите попълнения в колекцията от дами на амбициозния мъж ще се случват в рамките не на месеци и години, а само на дни и седмици. Или колкото повече, толкова повече, както е казал Мечо Пух.

Претърпелите скорошни любовни разочарования

Често мъжете, които са били зарязани от половинките си, будят съжаление у нас. Дори и да не сме лудо влюбени в тях, ние започваме да ги харесваме, защото несъзнателно им съчувстваме. Неусетно се озоваваме с леглото им и започваме дори да си представяме съвместната ни бъдеща връзка. Не се лъжете! Точно този тип мъже изневерява най-често.

Не след дълго „зарязаният“ мъж ще прецени, че след като е бил наранен от бившата си, вече няма необходимост от сериозна връзка. Той ще се впусне в търсене на всяка една, която би могла да попадне в леглото му. Секс и нищо друго- това е мотото на наранения мъж!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest