ezine.bg»Статии»Интимно»Знаци, че Той иска само секс от теб

Знаци, че Той иска само секс от теб

Знаци, че Той иска само секс от теб
Бамбукова кутия за бижута с огледало-18%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
24.60 лв.
Виж ››

Всички знаем какво невероятно удоволствие може да ни достави секса, който завършва с оргазъм. Надали има по-приятна физическа дейност от тази. Вероятно повечето представителки на нежния пол търсят обаче не просто секс с първия или поредния срещнат, а с мъж към когото изпитват и чувства и с когото биха желали да имат сериозна връзка.

Подобни желания изпитват и много мъже, но за разлика от жените, голяма част от тях търсят само и единствено секс, без никакво обвързване. Ето защо тук подбрахме за вас няколко знаци, по които бихте разпознали от самото начало, че въпросният мъж иска само секс от вас и нищо друго.

Мъжът, който търси само секс, рядко би се поинтересувал как е минал денят ви, какво интересно се е случило през него, камо ли какво е моментното ви настроение. Него това не го интересува. Разговорите ви ще са по-скоро несериозни и повърхности, често намекващи, че той е вече възбуден и е време да му се отдадете.

Срещите ви с мъж, който търси само секс, ще се състоят предимно в неговия или вашия дом. Надали ще ви предложи романтична вечеря на свещи, кино вечер, театрална постановка или друг вид занимание, което би ви доставило удоволствие. В най-добрия случай може да ви предложи хапване в някое заведение за бързо хранене, а след това веднага да се насочите към място, на което да правите секс. Както казахме, това най-често е вашият или неговият дом.

Мъжът, който не иска връзка, би правил комплименти единствено за външния ви вид, но не и за вътрешните ви качества. Надали би ви казал колко сте остроумна, интелигентна или забавна. Това не го впечатлява. По-скоро ще чуете колко секси ви стои късата ви пола или колко го възбуждате с впитите си дънки. Комплименти, целящи колкото е възможно по-бързо да ви вкара в леглото си.

Двойка

Сексът с мъж, който търси единствено това във връзката ви, е по-вероятно да не е удовлетворяващ за вас. Мъжът, който иска само секс, се вълнува от удовлетворяване на своите нужди, а не на вашите. Любовната игра, ако изобщо има такава, ще е твърде кратка и то отново насочена само към достигане на НЕГОВИЯ оргазъм.

Когато приключите със секса, ТОЙ ще се отдръпне от вас и няма да ви търси. Не очаквайте да ви гушне, ласки и милувки, още по-малко пък ТОЙ да прекара нощта с вас и да закусите заедно. ТОЙ веднага ще си тръгне и вероятно ще ви потърси едва тогава, когато отново му се прииска.

А дали вие ще му отвърнете вече зависи от това дали търсите сериозна връзка, или напротив - също като него търсите приятел за секс.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest