ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Модерни цветове за сезон есен-зима 2022

Модерни цветове за сезон есен-зима 2022

Модерни цветове за сезон есен-зима 2022

Цветовата палитра в модата е изключително пъстра, представена от студени, навяващи чувство за хлад тонове, които излъчват спокойствие, до ярки цветови багри. Те напомнят красивите багри на листата през есента и топлите пламъци в камината на Коледа.

Тук непременно трябва да се спомене лилавият цвят, който е цветът на изминалата 2021 година, както и сивото - основен цвят през миналата година.

Изборът между студени тонове с присъствие на ярки акценти или основно дрехи в ярки цветове за привличане на погледа е индивидуален избор, но е добре да е съобразен с модерните цветове за есен-зима 2022.

Разтопена лава

Червеното като цветово предложение присъства неизменно. Този цветови нюанс напомня последните топли дни на есента с прекрасните залези, красивите багри на есенните листа. Това червено е дръзка покана да се заложи само на този цвят, или да се включи като акцент в облеклото.

Огънят на дракона

Един мистичен цвят, смес от червено и жълто. Това ярко оранжево е подходящо и за двата пола, а също и за децата. Този модерен есенен цвят напомня за есенните листа, цвета на портокалите и огненото дихание на драконите в митологията.

Дива теменужка

Модерни есенни цветове

Цвят за 2022 година е този нюанс на лилаво, който можем да определим като дива теменуга. Той е приглушено лилаво, много интригуващ цвят, любим на дамите.

Наситено зелено

Цветът, напомнящ сочното зелено на широколистните дървета и вечно зелените иглички на боровете и елите. Това е свежият полъх на природата в облеклото ни.

Пикантна горчица

Цветът горчица е сред харесваните в облеклото, той се комбинира добре с много други цветове. Топъл, ярък, този нюанс на жълтия цвят е подходящ за освежаване на визията.

Цвят горчица

Син лишей

Така се нарича приглушеният нюанс на синия цвят, който носи хлад и спокойствие. Може да се носи напълно самостоятелно, или да се комбинира с подходящи нюанси на други цветове.

Ягодов шейк

Това е бледорозовият нюанс, който асоциираме с нежност, сладост и романтично настроение. Деликатен и ненатрапчив този нюанс на розовото се харесва на дамите на всяка възраст.

Синьо-зелено вълшебство

Усещането за свежестта на водата извира от синьо-зеленият нюанс, който е подходящ за всяка възраст.

Есенни цветове 2022

Кафе

Богат и топъл, цветът, напомнящ този на кафето, е подходящ за практични дрехи в есенната мода и аксесоари.

Кардамон

Зелените шушулки на кардамона много напомнят на този нюанс за зеленото. Ароматни и екзотични подправки в цветовете на дрехите е интересно хрумване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest