Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Как да го накарам да ми пише

Как да го накарам да ми пише

Как да го накарам да ми пише

Да кажем, че вече сте установили запознанство с мъж (момче) и подозирате, тоест той ви дава сигнали, че ви харесва, но по някаква причина не поема инициативата да се свърже първи с вас. Примерно, контактувате в социалните мрежи и чатове, но винаги вие пишете първа.

Това, ще признаем, е малко изнервящо и обезкуражаващо. Всяка жена би се почувствала по-добре, ако мъжът поема инициативата в една връзка. Тогава бихте си задали въпроса: Как да го накарам да ми пише, без да го притискам и така, сякаш инициативата е негова? Ще се опитаме да ви дадем няколко съвета.

Определете колко му харесва да пише съобщения

Някои мъже просто не обичат да изпращат съобщения – нито на вас, нито на някой друг. Някои предпочитат срещи лице в лице или телефонни разговори. Ако се опита да завърши кореспонденцията по-бързо и прехвърли всичко на лична среща, тогава нищо не може да се направи.

Спрете да бъдете достъпна по всяко време

Не можете да сте свободна през цялото време. Колкото повече си мисли, че винаги сте свободна за него, толкова по-малко ще ви пише първи. Плюс това, ако му изпращате първи съобщения през цялото време, той вероятно смята, че имате време за това. Така че, спазвайте дистанция. Не започвайте да го игнорирате веднага, но не бъдете точно там, където той иска да бъдете. Колкото повече му липсвате, толкова повече ще иска да ви пише първи.

Чат с момче

Дайте му причина да ви пише

Защо той пръв ще ви пише? Помислете за причини извън факта, че смятате, че той ви харесва. Имахте ли интересни разговори заедно? Вижда ли на страницата ви, че правите нещо интересно, за да ви пише за това? Въпросът е да пуснете онлайн това, което може да му хареса. Вашият нов интересен опит, снимка, която той може да коментира.

Първа спрете да му пишете съобщения

Направете така, че да му липсвате. Първо спрете да пишете. Можете да оставите някой въпрос отворен в кореспонденцията, да го заинтригувате, така че на следващия ден той да ви пише първи.

Забавлявайте се с него

Помислете за това, защо един мъж ще иска да си пише с момиче? Защото му е интересно и забавно с нея. Така че се уверете, че когато излизате, се забавлявате. Накарайте го да му липсва присъствието ви веднага щом си тръгнете и тогава съобщението му няма да ви накара да чакате.

Дайте му причина да ви помни

Искате ли той да ви пише

Ако току-що сте се срещнали, накарайте го да ви запомни. Така че трябва да направите незабравимо впечатление. Един от най-лесните начини е просто да се забавлявате. Шегувайте се и се смейте на шегите му.

Разбирайте се с неговите приятели

Много момчета водят потенциалната си приятелка в компанията си, за да видят как тя се вписва в неговата среда. А вие искате да се впишете. Така че колкото по-добре се разбирате с неговите приятели, толкова по-вероятно е той сам да ви пише.

Директно му кажете за това

Може би той дори не осъзнава, че това е проблем за вас - че не ви пише първи. Може би той чака вашите съобщения, смятайки, че сте по-заета от него или просто е свикнал с вашата активност.

Приемете, че може би той не се интересува толкова от вас

Момчета, които никога не пишат първи, или не обичат да пишат, или наистина не те харесват. Ако първият вариант не работи, приемете втория и изобщо спрете да му пишете. И това също може да го накара да ви преоцени и да ви пише пръв.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest