ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Кои прически ще са модерни през 2023 година?

Кои прически ще са модерни през 2023 година?

Кои прически ще са модерни през 2023 година?
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

За да се избере модерна дамска прическа, ще бъде трудно без съвети от стилисти и фризьори, които са законодателите в модата на прическите.

Прическата за една жена е от изключителна важност - добре подбрана прическа може да подмлади лицето, да даде самочувствие.

През тази година стилистите разделят прическите на два основни вида: къси прически и дълги фризури. Има и междинен вариант наречен средна дължина на косата. Всички тези варианти са възможни при права коса, за тънка коса, за гъста и остра коса и за къдрава.

При избора на модерна прическа за 2023 година едно от най-важните неща е да се съобрази изборът с формата и дължината на косата и дали е подходящ за формата на лицето.Другият важен момент е дали специфичните особености на косата ще позволят такава форма и обем.

Прическа боб на руса коса

Екстремната дължина на косата е това, което е в тенденцията за 2023 година. Много дълги и много къси прически за млади жени и момичета с богатство от опции и видове прически правят външния вид невероятно стилен и красив.

Дългите къдрици вече не са задължителни. Модерните къси прически изглеждат не по-малко романтично, игриво и интригуващо.

Сред късите младежки прически се отличават смели решения с бръснене на някоя от страничните или тилната зона. В основата на тази прическа са най-популярните от предишните сезони прически боб и каре.

За почитателките на дългите коси са средна дължина или удължен боб или каре.

Модерните прически през 2023 година могат да бъдат както в класическа, удължена, така и в асиметрична версия. Гладкият боб, удълженият боб и асиметричният боб ще бъдат най-популярните прически за тази година.

Подмладяваме се! Модерни прически 2022-2023 за жени над 40 и Не по-малко подходящи са прическите пикси и каре. С възрастта структурата на косата се влошава и това е още една причина в полза на късите прически за жени над 50 години. При гъста и здрава коса каскадната прическа е интересна идея.

Къдрици

Хитови са прическите, които са подбрани така, че да бъдат най-подходящи за всяка индивидуална коса.

Вижте също:

- Прически за къдрава коса;

- Прически за права коса;

- Прически за повече обем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest