ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Кои прически ще са модерни през 2023 година?

Кои прически ще са модерни през 2023 година?

Кои прически ще са модерни през 2023 година?
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
Практичен аксесоар за вашия дом:
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
49.99 лв.
Виж ››

За да се избере модерна дамска прическа, ще бъде трудно без съвети от стилисти и фризьори, които са законодателите в модата на прическите.

Прическата за една жена е от изключителна важност - добре подбрана прическа може да подмлади лицето, да даде самочувствие.

През тази година стилистите разделят прическите на два основни вида: къси прически и дълги фризури. Има и междинен вариант наречен средна дължина на косата. Всички тези варианти са възможни при права коса, за тънка коса, за гъста и остра коса и за къдрава.

При избора на модерна прическа за 2023 година едно от най-важните неща е да се съобрази изборът с формата и дължината на косата и дали е подходящ за формата на лицето.Другият важен момент е дали специфичните особености на косата ще позволят такава форма и обем.

Прическа боб на руса коса

Екстремната дължина на косата е това, което е в тенденцията за 2023 година. Много дълги и много къси прически за млади жени и момичета с богатство от опции и видове прически правят външния вид невероятно стилен и красив.

Дългите къдрици вече не са задължителни. Модерните къси прически изглеждат не по-малко романтично, игриво и интригуващо.

Сред късите младежки прически се отличават смели решения с бръснене на някоя от страничните или тилната зона. В основата на тази прическа са най-популярните от предишните сезони прически боб и каре.

За почитателките на дългите коси са средна дължина или удължен боб или каре.

Модерните прически през 2023 година могат да бъдат както в класическа, удължена, така и в асиметрична версия. Гладкият боб, удълженият боб и асиметричният боб ще бъдат най-популярните прически за тази година.

Подмладяваме се! Модерни прически 2022-2023 за жени над 40 и Не по-малко подходящи са прическите пикси и каре. С възрастта структурата на косата се влошава и това е още една причина в полза на късите прически за жени над 50 години. При гъста и здрава коса каскадната прическа е интересна идея.

Къдрици

Хитови са прическите, които са подбрани така, че да бъдат най-подходящи за всяка индивидуална коса.

Вижте също:

- Прически за къдрава коса;

- Прически за права коса;

- Прически за повече обем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest