Ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Сладурски идеи за тийнейджърски маникюр

Сладурски идеи за тийнейджърски маникюр

Маникюр в различни цветове

Маникюрът е не само нанасяне на лак върху ноктите, но и процедура, свързана с хигиената на ноктите. Добре е момичетата от рано да свикнат с меката кожа, чистите, добре поддържани нокти с хубава форма още от детството си.

Маникюрът за тийнейджъри се различава в голяма степен от този за възрастни, но трябва да се запомни, че нокътната плочка на детето е по-мека, кожата на ръцете е чувствителна и това налага внимателна грижа.

Маникюрът е необходимо да бъде изработен така, че да щади ноктите и кожичките на ръцете. Най-добре е да се използват специални продукти за грижа за детската кожа.

За млади момичета най-подходящ е обикновения едноцветен лак в бежово, млечно, розов лак, лавандулово. Неутралните нюанси стоят добре както отделно, така и комбинирани един с друг. С едноцвен лак може да се акцентира един нокът, например на безименния пръст в различен цвят или дизайн на маникюра. Комбинацията от бежов и кремав лак е подходяща за създаване на топъл младежки маникюр.

За по-големите момичета, добра идея е френският маникюр. Характерен е с естественото си полупрозрачно покритие в светли пастелни тонове. Бледо розово или кремаво се съчетава добре с бял ръб с е по-плътна консистенция. Хубаво е винаги да се нанася, за да се задържи покритието по-продължително. Допълнителните декорации с кристали са за официални поводи.

Момичетата на 15-16 годишни могат да използват градиентно покритие. Омбре ехфектът върху нокът се прави лесно, достатъчно е да се преминава постепенно от един нюанс към друг, обикновено от тъмен към по-светъл на върха на нокътя или обратно. Маникюр с матово покритие и няколко капки лак стои очарователно и доста сдържано.

За малко по-големите, 17-18-годишни момичета може да експериментира с цветовете, текстурите, елементите, с много шарки, маникюр с кристали, букви, линии, точки, малки цветчета, които са симпатични и нежни. Можете да се оживи маникюра с неочаквани идеи и декорации, характерни повече за мъжкия свят - мотори, самолети и други. Това е предизвикателно и дръзко и се харесва на тийн възрастта.

Най-сладурски идеи за маникюр са изображенията на анимационни герои и на животни. Тези закачливи рисунки изключително подхождат за млади дами, защото са забавни и весели. За улеснение може да се използват шаблони, за да стане младежкия маникюр наистина перфектен.

Вижте в галерията по-горе още идеи за сладурски тийн маникюр!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати