ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Коя форма на ноктите е модерна в маникюра за 2023 година

Коя форма на ноктите е модерна в маникюра за 2023 година

Коя форма на ноктите е модерна в маникюра за 2023 година
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Маникюрът е не просто полагане на лак върху нокътя, а цяла композиция от елементи за поддръжка на красивата визия на ръцете.

Актуалната тенденция налага повече свобода и естественост по отношение на формата на маникюра. Скъсените нокти, които изглеждат максимално близо до естествения вид са тенденцията, която ще господства през 2023 година.

Къси, квадратни нокти и минимално количество лак са предложенията на модните законодатели. Късите, естествено изглеждащи нокти са много практични и изискват минимални усилия за поддръжка на маникюра.

За да бъде нокътната плочка по-изразителна, изборът на бадемова форма на ноктите е добра идея. Тази форма е много подходяща за ноктопластика, осигурява повече площ за рисунки и други елементи.

Маникюр за къси нокти

Креативността и през 2023 година ще бъде на почит. Комбинацията от квадратни и овални форми е за тези, които търсят елегантността като водеща тенденция за маникюра си. Тя е идеална за френски маникюр.

Бизнес маникюрът за къси нокти е въпрос, който стои пред много дами. Представителен и модерен - това са ключовите изисквания пред бизнес маникюра. Пред дизайна стои изискването да бъде женствен, освен удобен. Бяла основа или нюд с умерени декорации е подходящ избор за маникюр в офиса.

Скромната бежова или пастелна нокътна плочка в гланц е перфектната основа за различни геометрични форми за декорация. Късите нокти изискват миниатюрни рисунки, фигури и геометрични линии. Нокти, оформени по този начин изглеждат скромни и естетически приятни.

Модерна тенденция е така нареченият маникюр на богатото момиче. Той представлява оформена с овална форма нокътна плочка, максимално къс нокът и лак с телесен цвят. Млечният маникюр и този с преливащи тонове може да разнообразят възможностите пред късите нокти.

Семпъл маникюр

Все пак тези, които обичат пищните форми и екстравагантната визия на маникюра, могат да изберат бургундския дизайн на нокътя, където ярко червеното лаково покритие се съчетава с квадратни къси или с дълги нокти, оформени според личните предпочитания. Цветът бордо ще даде модерния тон на маникюр през 2023, за който е избрана форма на нокътя, която не съвпада с модното течение в момента.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest