ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Сватбен хороскоп за годината на Заека

Сватбен хороскоп за годината на Заека

Нина НордНина Норд
Джедай
2k385
Сватбен хороскоп за годината на Заека
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Овенът е знак, който символизира стихията на огъня. Затова хората, които са родени под това съзвездие, е добре да си търсят тази година половинка сред родствени знаци – Лъв, Стрелец, Близнаци.

Добър ще е съюзът със знаци, които са през един след Овена. По възможност да се избягва съюзът с Риби и Рак, защото в годината на Заека водните знаци ще подтиснат огъня на Овните.

Най-добрият период за сватба за Овена е февруари, средата на юни, септември или октомври. Телецът логично ще избере Дева или Козирог. Много Телци могат тази година да намерят щастието си с Рак и Риби, добре ще се разберат и с Лъв. Перфектно време за сватба е май и август, както и краят на януари.

Близнаците винаги си остават деца, тяхното настроение и вкус се променят по няколко пъти дневно. Когато избира партньор, Близнакът трябва първо да обикне недостатъците му. Стрелец, Овен и Лъв са най-добрата половинка за Близнаците, а най-доброто време за сватба е през април и юли.

Сватбен хороскоп за годината на Заека

Ракът най-добре ще се чувства със Скорпион, Риба, Телец и Дева. Помнете, че мъжът Рак търси в любимата си майчински черти, има нужда от постоянно внимание. Най-доброто време за сватба е септември и началото на ноември.

Лъвът перфектно се съчетава с въздушните знаци – Везни и Близнаци. Лъвът иска постоянно да получава похвали, но когато е в съюз с жена Рак, прави всичко, само и само да й угоди. Идеално време за сватба е юли и август.

Принципните Деви винаги знаят, какво искат. Връзката със Скорпион трябва да се избягва, макар Скорпионът да е достатъчно издържлив, че да изтърпи капризите на Девата. Добър ще е съюзът с Рак и Дева. Връзката с Овена трябва да се избягва. Най-добро време за сватба е октомври и ноември.

Везните добре се разбират с Лъв, Близнаци, Водолей, понякога с Козирог. Идеален е съюзът им с Рак. Сватбата може да бъде насрочена за октомври, ноември, декември или февруари. Забравете за май и март, не е време за брак.

Скорпионът ще се чувства добре, ако встъпи в брак с Дева, Рак или Риби. Общ език може да намери и с Козирог. Сватбата е добре да бъде насрочена за септември, март или май. Юни и октомври са възможно най-неподходящото време.

Импулсивният и авантюристичен Стрелец винаги ще флиртува, дори да е надянал брачния хомот. Но никога не изоставя семейството си, защото то е на първо място в ценностната му система.

С възрастта Козирогът става все по-интересен. Той перфектно се разбира с Риби, добре – с Дева и Скорпион. В съюз с Телец основна роля има страхотният секс. Козирогът трябва да избягва брак с Рак. Времето за сватба е което и да е време през годината, освен юни и юли.

Водолеят обикновено се влюбва в Стрелец, Скорпион, Близнаци или Овен. Мъжът Водолей търпи всичко, за да бъде разбран. Жените Водолеи търпят всичко заради изгодата. За брак са подходящи и водните знаци. Варианти за сватба са април, юни и октомври. Не е желателно да се сключва брак през май и септември.

Рибите символизират две души в едно тяло, едната винаги е щастлива, а другата – склонна да се разплаче без причина. Рибите добре се разбират с Козирог и Скорпион. Понякога и с Рак, макар че Ракът е домошар, а Рибите обичат да живеят в една река, а да хвърлят хайвера си в друга. Сватбата може да се направи през май, юли, септември и ноември. Юни и октомври не са подходящи за големия ден.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest