ezine.bg»Статии»Интимно»Сексът без презерватив пристрастява мъжа

Сексът без презерватив пристрастява мъжа

Нина НордНина Норд
Джедай
2k372
Сексът без презерватив пристрастява мъжа
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Много от мъжете, които имат извънбрачна връзка, не могат да се откажат от нея. Това се случва най-често в случаите, когато мъжът не използва презерватив, въпреки че съзнава всички рискове.

По този начин мъжът не може да се раздели нито с жена си, нито с любовницата си и постоянно се чувства раздвоен. Понякога тази неспособност за избор може да продължи с години.

Най-странното при тези ситуации е еднаквата по интензивност любов, които мъжете изпитват към жена си и към любовницата си. Което на пръв поглед е странно, защото по принцип жената и любовницата са абсолютна противоположност една на друга.

Парадоксът на любовта към две жени има както психологически, така и физиологически причини. Психологическите се коренят в най-ранните детски години.

Сексът без презерватив пристрастява мъжа

Тогава малкото момченце постоянно е изпитвало нужда от допълнителна любов, тъй като тази на майката не му е била достатъчна. Мъжете от малки искат повече от това, което получават.

Когато момчето порасне, неговите фантазии за допълнителна любов се трансформират в непрекъснато желание да получават възможно най-много внимание и грижи от много жени.

В основата на много от любовните афери на мъжете лежи невротичната детска нужда от любов, а не сексуалната потребност, както е прието да се мисли.

Интересен момент е и фактът, че често заедно с майката във възпитанието на момчето участва поне една баба. Много често се случва така, че съпругата на мъжа прилича по някакъв начин на майка му, а любовницата психологически му напомня за баба му.

Тогава мъжът е поставен пред ужасната перспектива да няма избор, защото в детството изборът между любовта на майката и любовта на бабата е бил абсолютно излишен.

Физиологическата причина, освен сексуалното влечение, е тази, че по време на полов акт женският организъм отделя биологично активни вещества, които са естествен стимулатор на ерекцията.

Те попадат в мъжкия организъм и усилват притока на кръв към половия му орган. Колкото е по-голяма възбудата на жената, толкова по-висока е степента на отделяне на стимулиращите вещества.

По този начин мъжът се чувства истински полов атлет. Ако връзката с жената продължи повече от шест месеца, организмът на мъжа привиква точно към нейните вещества, но влиянието им върху ерекцията му намалява.

Когато мъжът прави секс редовно и с друга жена, от която получава същите вещества, то процесът на намаляване на влиянието се забавя във времето. Затова, когато на мъжа му се налага да избере една от двете си любими жени, той се чувства изключително зле.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest