ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Дългите ръкавици са хит тази зима

Дългите ръкавици са хит тази зима

Нина НордНина Норд
Джедай
2k382
Дългите ръкавици са хит тази зима

Модерните дами не излизат навън без стилни ръкавици. Модният аксесоар се превърна в задължителен тази зима благодарение на световноизвестните законодатели на модата.

Не става въпрос за обикновени ръкавици, а за дълги поне до лакътя. Те са с различни цветове и дизайн, затова е добре да ги сменяте често, ако искате да следвате последния моден писък.

Дългите ръкавици са подходящи както за любовни срещи, така и на купон, на прием или на разходки по магазините. Те могат да се съчетаят както със суперизискани, така и с ежедневни тоалети.

Строгите костюми, ефирните коктейлни рокли, плетените дрехи и екстравагантните тоалети са подходящи за съчетаване с дълги ръкавици, стига те да съответстват цветово на целия ансамбъл.

Дългите ръкавици са хит тази зима

Дългите ръкавици от тънка цветна коа се съчетават прекрасно с романтични рокли. Модерни цветове са синият, теракотовият, яркочервеният и класическият черен.

Тънките дълги до раменете ръкавици от черна кожа ще ви превърнат в истинска атракция на всяко събиране. Ръкавиците, дълги десет сантиметра над китката, също са подходящи за всеки вид облекло.

За да можете да носите и обикновените си ръкавици, експериментирайте при съчетаването на цветовете на ръкавиците и дрехите си. В момента за късите ръкавици са модерни нежните нюанси – розов, изумруденозелен, жълт, светлосин.

Модерни са и ръкавиците, които са направени от имитация на кожа на змия и крокодил. Добре е ако можете да съчетаете цвета на ръкавиците с цвета на чантата си.

Големи камъни, пера и различни видове кожени връзки правят от ръкавиците истинско украшение на тоалета. На мода са и ръкавиците без пръсти, които са идеално допълнение към вечерния тоалет.

Те могат да бъдат кожени и кадифени, а също така изплетени от груба прежда. Можете да ги съчеаете по цвят с плетена блуза и ще се получи много ефектно. При ръкавиците без пръсти задължително условие е перфектният маникюр.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest