ezine.bg»Статии»Интимно»Стриптийз за любимия

Стриптийз за любимия

Жана Г.Жана Г.
Новак
554273
Стриптийз за любимия
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Всяка жена използва определени методи за възбуждане на сексуално желание в партньора. Домашният стриптийз има вълшебна сила и всяка жена трябва да се възползва от това и да го включи към арсенала от любовните си оръжия.

Първо трябва да се подготвите добре за това важно събитие в живота ви. Това не е просто танц, а таен език, който избранникът ви трябва да разбере. Стриптийзът е послание и силно оръжие в ръцете на този, който знае как да го използва.

Не възлагайте големи надежди, че още от първия път нещата ще ви се получат перфектно. Не бързайте, потренирайте, научете се да владеете тялото си, почувствайте се в стихията си. Ще ви е от помощ, ако използвате голямо огледало. Изборът на музиката е също много важен.

Не се опитвайте да направите танца от раз. Опитайте първо просто да следвате такта на музиката, нека бедрата ви се поклащат еротично, движете ръцете си, гърдите ви трябва да изпъкват. Гледайте се в огледалото и преценете кои движения ви се получават най-добре.

Стриптийз за любимия

Не е нужно да се опитвате да използвате движенията на професионалните танцьорки. В основата на еротичния танц е да се чувствате фатална жена, която сразява само с поглед, това са движения на жена, уверена в своята красота.

Стриптийзът показва жената не само като желана, но и като желаеща. Откровените пози, сексуалния призив, енергийното послание – всичко говори, че жената иска секс. Кой мъж би устоял на това?

Използвайте времето, в което сте сама вкъщи, и разучете добре движенията пред огледалото. Ако можете, направете определени движения едно след друго и ги съчетайте в танц под звуците на подходяща музика.

Почерпете опит от клипове с еротични танци и ще научите полезни неща. Всички помнят ролята на Деми Мур във филма „Стриптийз”. Когато прецените , че владеете тялото си свободно и е назрял моментът да изненадате любимия, значи е време да помислите за обстановката, за да постигнете пълен ефект.

Трябва да подготвите стаята, в която ще избухне вашата сексуална бомба. Помислете за подходящо осветление. Стриптийзът няма голям ефект на дневна светлина или светлината на полилея. Осигурете си мека, разсеяна светлина – свещи, някоя слаба нощна лампа или просто пуснете щорите, ако е през деня.

Подгответе тялото си. Погрижете се за косата и кожата си, направете всички процедури - епилация, педикюр, маникюр, грим и подберете подходящ парфюм.

Внимателно изберете дрехите си. Съобразете ги с движенията на танца си. Дантелено бельо, корсети, жартиери – развихрете въображението си. Поради липса на пилон за допълнителни средства използвайте всичко подходящо – закачалка, стол, дори партньора.

Докато танцувате, гледайте мъжа в очите. Така ще видите какво влияние върху него имат вашите действия, и ще разберете кога е дошло времето да приключвате с танца и да започвате да берете плодовете на майсторството си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest