ezine.bg»Статии»Интимно»Тантра-сексът или вдишване на дъха на партньора

Тантра-сексът или вдишване на дъха на партньора

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Тантра-сексът или вдишване на дъха на партньора
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Достигането до оргазъм със сигурност не е основната цел на тантра-секса. Вместо това се акцентира върху удължаването на сексуалния акт, натрупването на мощна сексуална енергия и постигането на интимност с партньора.

Ако се концентрирате единствено върху края на акта, ще пропуснете изумителен брой усещания. Сексуалната енергия е една от най-мощните оздравителни енергии.

Създайте пространство на интимност. Това трябва да е място, което подтиква към игривост и отпускане. Преди всичко, отървете се от онова, което би могло да ви разсее.

Като украса използвайте цветя, свещи и възглавнички. Ароматите играят изключително важна роля за човешката сетивност, така че може да опитате естествени масла от жасмин, иланг-иланг или роза.

Тантра-сексът или вдишване на дъха на партньора

Уверете се, че леглото е удобно, застлано е с меки чаршафи и има няколко възглавнички. Изберете музика, която и двамата харесвате. Пуснете я тихо като фон, за да подсилите настроението си.

Един от най-лесните начини да постигнете единство с партньора си е да хармонизирате дишането си. Обгърнете с крака скута на партньора си и вдишвайте, когато той издишва и обратното.

Когато партньорът ви издишва, вие ще вдишвате неговия дъх, който ще преминава през цялото ви тяло. Когато издишвате, положете съзнателни усилия да наситите дъха си с енергия. По този начин ще се слеете изцяло с партньора си.

Дръжте очите си отворени. Да се любиш с отворени очи е фундаментален елемент в създаването на дълбока връзка с партньора по време на секс.

На практика е доста по-трудно, отколкото повечето хора очакват. Към тази идея е добре да се подходи по-скоро като към намерение, отколкото като към задължително правило.

Ще бъдете учудени по какъв начин тази галерия от бегли погледи ще промени начина, по който мислите за партньора си и себе си. Дори за хората, които обичаме, не е лесно изцяло да прозрат нашата същност. Истинското наблюдение по време на любовния акт е извор на дълбоки промени.

Не бързайте. Любовната игра е от огромно значение при тантра-секса. Бавните и спокойни действия помагат на мъжете да контролират продължителността на акта и усилват възбудата при жената до крайна степен.

Колкото повече време прекарате в натрупване на енергия по този начин, толкова по-дълъг ще е вашият акт и толкова повече енергия ще съберете.

Използвайте времето, за да се фокусирате напълно един върху друг. Както при медитацията, когато мислите ви започнат да се отклоняват, нежно насочете вниманието си обратно към партньора си и магията на случващото се в момента.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest