ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Линдзи Лоън съветва Чарли Шийн

Линдзи Лоън съветва Чарли Шийн

Линдзи Лоън съветва Чарли Шийн

Линдзи Лоън е притеснена за Чарли Шийн. Вярва, че той показва "видими признаци на пристрастяване". Ние предполагаме, че тя знае кога един човек има проблем с тези неща, тъй като самата тя не веднъж е влизала за лечение или се е сблъсквала със закона.

Въпреки това, Линдзи е уверена, че актьора от "Двама мъже и половина" може да се промени и да оправи живота си, стига да успее да остане трезвен и с разума си. "Разбира проблема, когато някой има неподходящи хора в обкръжението си и го съветва да се обгради с позитивни и трезви хора." - твърди Линдзи

Чарли Шийн беше приет в болница за лечение от зависимости в петък следобед. Говорителят му съобщи, че Шийн е приет по спешност от херния в болница в Лос Анджелис, но всъщност истината е съвсем друга.

Палавникът на Холивуд, платил на 22 годишната порнозвезда на име Кейси Джордан сумата от 20 хил. долара, за да присъства на организирания в дома му купон. Партито продължило 36 часа и за малко да довърши актьора.

Междувременно изпълнителният продуцент на "Двама мъже и половина" Чък Лори, обяви снимките на комедийния сериал за отложени за неопределено време.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest