ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Как да не омръзнем на съпруга си

Как да не омръзнем на съпруга си

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1502
Как да не омръзнем на съпруга си
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Маршът на Менделсон и сватбата са вече зад вас и ви предстои живот, споделен с любимата половинка. Но той, животът, е капризен и ако искате да го изживеете щастливо с човека до вас, трябва много да научите.

Много жени се съгласяват с ролята на удобната съпруга, която изцяло се посвещава на семейството и се изгубва като личност. Ако искате да имате щаслив семеен живот, но въпреки това да си останете каквато сте били преди брака, трябва да следвате някои правила.

Уточнете още в началото, че вече сте семейство и няма „аз”, а вече сте „ние”. Всички задължения трябва да се разделят поравно – и домакинската работа, и възпитанието на децата, всичко се прави съвместно, независимо че „някой работи, а друг не”. Не сте в Арабските емирства и не допускайте да ви третират като прислужница.

Всички знаят, че „любовта на мъжа минава през стомаха”. Старайте се винаги да го изкушите с нещо вкусно, гледайте прането да е изпрано и къщата да е чиста, но не поемайте цялата работа, научете съпруга си да прибира след себе си.

Ревността е лошо качество. Постоянният контрол, проверката на телефона, скандалите вечер ако закъснее с прибирането – всичко това излишно къса и вашите и неговите нерви. За да сведете до минимум вероятността от странична връзка, е по-добре да вземете от рано мерки.

Как да не омръзнем на съпруга си

Бъдете винаги секси – той трябва винаги и навсякъде да ви желае. Поддържайте външния си вид, купувайте си секси бельо, посрещнете го от работа саво по разгърден халат. Пращайте му закачливи sms-и или бележки, изпробвайте нови пози и фантазии. Може да го изненадате с посещение в секс магазин.

Не се опитвайте да отделите съпруга си от приятелите му. Не правете проблем, че иска да се види с момчетата, дори му предложете да се събират у вас. Ако имате повече място направете така – мъжете в едната стая, а половинките им в другата, така и на вас няма да ви е скучно.

Не се самонавивайте и не си го изкарвайте на съпруга си. Ако нещо не ви харесва, обсъдете го, може и да не е разбрал, че ви е обидил. Скандалите са първите камъни, които хвърляте в семейството си.

Дайте му свобода на избор – не решавайте всичко вместо него, той трябва да се чувства „главата на семейството”. Обсъждайте важните решения заедно.

Винаги бъдете нащрек, ако ви се струва, че нещо в семейния живот не е както трябва. При първите симптоми установете проблема и се опитайте да намерите най-подходящите решения, които да го пресекат докато не се е задълбал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
57
43
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (33)

Изпрати
светла
светла
30.07.2015 18:24
България, страната на вечно мрънкащите и недоволни хорица. Още малко и ще линчувате автора на статията и пак ще мрънкате,че не е линчуван както на всяка една от вас й се ще.
2
0
Нина
Нина
13.06.2015 07:38
Не ме интересува дали съм му омръзнала, а дали той ми е омръзнал. А той със сигурност ми е омръзнал за толкова много години.Струва ми се, че мъжете също трябва да се постараят да не ни писват, старанието не трябва да се очаква единствено от нас.Във всяка връзка единият обича повече, а другият по-малко. Естествено е по-малко обичаният да се старае повече. Независимо дали е мъж или жена.
11
30
Албена
Албена
02.09.2015 09:27
Абсолютно съм съгласна с вас Нина! Всички и навсякъде говорят как жените трябва да се правят едва ли не на маймуни за да са интересни и да задържат мъжете си. А всички мъже по принцип се интересуват само от чуждите жени и не си мръдват пръста самите те да направят нещо за връзката си! Съветите са добри, но отправени само към жените ми звучат 100% ориенталско!!!
4
20
ани
ани
27.04.2015 05:18
Тази статия я е писала свекърва ми!
6
15
ИВ
ИВ
25.01.2015 17:53
Ко,ко речи?!Бе вие нормални ли сте?
0
3
дея
дея
18.04.2014 23:19
Трябва отношенията да са честни и да има доверие, да решаваме проблемите заедно, да се уважаваме, ако това липсва, никакво секси бельо не може да го замести, а ако е налично, сексът си е от само себе си.
7
18
Simona
Simona
25.03.2014 21:23
Боооожеее! по-глупава статия не бях чела! А право хоро по монокини да му играя, докато простирам и бъркам белия боб не щете ли?!
15
33