Ezine.bg»Статии»Мода»Правилата на деколтето

Правилата на деколтето

Нина НордНина Норд
Джедай
2k327
Правилата на деколтето

Квадратното деколте отива на дами с пищни форми, а триъгълното помага за визуалното удължаване на късата шия. Ако размерът на гърдите не е голям, дамата ще изглежда добре с голи рамене и асиметрично деколте.

Блузи и рокли с деколте, което стига до самата талия, изглеждат много ефектно. Те обаче са подходящи само за дами с идеални гърди и плосък корем.

Правилата на деколтето

Много жени се опитват да изберат подходящо бельо, което да се подава от голямото им деколте. Изобилието от модели и цветове позволява нежните създания да направят правилния избор.

Ако тоалетът е с огромно деколте, до талията, можете да изберете специален сутиен. Чашките му се съединяват с тънка незабележима силиконова лента.

Ако сте разголили раменете си, можете да използвате сутиен със силиконови презрамки. Но според водещите стилисти модата на силиконовите презрамки отдавна е отминала.

Цветните презрамки съкщо не са особено подходящи, особено за по-официален тоалет, затова се препоръчва носенето на сутиен с една презрамка, която минава зад врата.

Правилата на деколтето

Дамите с неголеми, но стегнати гърди могат да носят рокли и блузи с голи рамене, като под тях носят сутиен без презрамки. Този метод обаче не е подходящ за дами с големи гърди.

Ако гърдите на жената са съвсем малки и не позволяват носенето на деколтирани рокли и блузи, може да се използва специален сутиен, който увеличава зрително бюста. Той събира гърдите и ги превръща в съблазнителна гледка, която изглежда добре във всяко деколте.

Красотата на деколтето зависи не само от правилния избор на сутиена, но и от състоянието на кожата на гърдите. Няколко дни преди важно събитие нанасяйте върху гърдите бронзант, а в деня на събитието леко напудрете кожата и нанесете тонална основа.

Можете да използвате крем, който има светлоотразяващи частици, за да блести кожата ви като коприна. Ако раменете ви са напълно разголени, можете да носите дълги обеци.

Роклята с дълбоко триъгълно деколте изглежда добре с тънка верижка с медальон или колие от не особено едри камъни. Чантата през рамо не е добър вариант, ако раменете ви са голи. В този случай е идеална малката чанта тип-портфейл.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest