ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Дженифър Гарнър с нова роля във филм

Дженифър Гарнър с нова роля във филм

Дженифър Гарнър

Дженифър Гарнър ще си вземе почивка от семейния живот, за да се превъплъти в обичания от писателката Агата Кристи персонаж, мис Марпъл.

38-годишната актриса е омъжена за актьора Бен Афлек, от когото има две дъщери - Серафина Роус на две годинки и пет годишната Вайълет.

Гарнър става известна със сериала „Наричана още”, както и филми като „Дявол на доброто“, „Електра“, „Събудих се на 30“.

Новата роля на Гарнър е да изиграе един от образите на известната писателка Агата Кристи „Мис Марпъл” – изобразена като 80-годишна стара мома, на която хобито е да разгадава различни престъпления. Кристи пише 12 криминални романи с участието на мис Марпъл.

Образа на мис Марпъл е създаден в далечната 1930 год. но оттогава бива многократно екранизиран. Последната лента направена по криминалната поредица на Агата Кристи е от 1985 г. За главната роля в сериала BBC-TV кани Джоан Хиксън /1906-1998/. Нейната героиня е призната за най-добрата мис Марпъл на всички времена.

С тази роля Дженифър Гарнър, ще възобнови уменията си в борбата срещу престъпността, показани ни в сериала „Наричана още”.

Дженифър ще придаде нов образ на популярната геройня мис Мърпъл. Вероятно, тя ще бъде една по-млада дама, по-добре облечена и с повече сексапил мис Мърпъл.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest