ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Кендра пише книга за майчинството

Кендра пише книга за майчинството

Кендра Уилкинсън

Една от бившите приятелки на Хю Хефнер и бивш модел на “Плейбой“, Кендра Уилкинсън, смята да напише книга за майчинството.

Блондинката вече има една издадена книга - автобиография през 2010 г. След напускането си от имението на Хю Хефнър “Плейбой меншън”, красавицата се е отдала на съпружески задължения и отглеждането на 17-месечния Ханк от баскетболната звезда Ханк Баскет.

„Това ще бъде втората книга, която пиша. Така, че аз ще бъда навсякъде”- шегува се Кендра „Моята нова книга ще бъде за това, какво е да бъдеш майка. Тя ще бъде продължение на първата. Само, че в нея ще има повече забавни моменти, тъй като ще съдържа всичко което мисля към момента, а не истории от миналото.”

В книгата си Кендра възнамерява да включи съветите за майките - например:

„Моят първи съвет към всички майки е просто да дишат.”- споделя тя, като допълва „Отделете време за себе си, дори ако това е просто да си вземете топла вана. Дайте си най-малко пет минути от деня само за себе си, защото вие го заслужавате.”

За 25-годишната Кендра, тази седмица беше последна в танцовото шоу Dancing with the Stars, което тече в американския ефир. Тя разкрива, че дори отпаднала от надпреварата, тя е щастлива, тъй като ще има повече време за сина си.

„Прекарах невероятни седем седмици в шоуто, но това време ме накара дори повече да мисля за реалния живот", казва тя. "Знам какво е истинска любов - и това е разбира се сина ми и съпруга ми. От време на време е добре човек да се „нагласи” и да излезе да се забавлява, но в края на деня, аз обичам това, което е реално и истинското – а то е семейство ми. Това е, което ме прави истински щастлива.”

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest