ezine.bg»Статии»За Дома»Кухненският ъгъл е център на дома

Кухненският ъгъл е център на дома

Кухненският ъгъл е център на дома
Безжична преносима и водоустойчива Блутут колона-16%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Безжична преносима и водоустойчива Блутут колона
35.00 лв.
29.40 лв.
Виж ››

През последните години кухненския ъгъл все повече се наложи на пазара и стана неизменна част от почти всяко второ домакинство у нас.

В магазините за мебели вече могат да се намерят всякакви видове кухненски ъгли, като се започне от малки, големи, разтегателни, такива при които може да се прибира багаж под седалките.

Цветовата гама е изключително голяма. За това няма да ви е никак трудно да намерите подходящата за дома ви разцветка. Преди да си купете въпросната мебел, първо си помислете какво печелите при покупка й. На кухненския ъгъл може да съберете повече хора, а и е по-удобен за сядане, особено за по-дълго време. Кухненските ъгли са удобни заради малкия размер.

Ако ползвате кухнята си за събиране на приятели и роднини –тази мебел е едно добро решение. Кухненският ъгъл е идеален за по-малки помещения и създава уют.

Що се отнася до дизайна и цветовете на кухненския ъгъл – във всеки мебелен магазин, който предлага кухненски мебели и канапета, предлагат поне няколко вида цветове и десени. Може да е изчистен или да съчетаете примерно два цвята, които да подхождат на останалото обзавеждане.

Едно от най-големите предимства на кухненския ъгъл е, че може да се използват раклите под седалките. Освен това повечето модели са проектирани да се превръщат в легла.

Ако не си харесате кухненски ъгъл, винаги може да погледнете такива които са предвидени за хол – но те като цяло са по-големи и по обемисти, но ако го имате мястото това не би било проблем за вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest