ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Актуални прически: късо и модерно

Актуални прически: късо и модерно

Актуални прически: късо и модерно
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Късата подстрижа си има своите плюсове и в никакъв случай не бива да бъде подценявана. С късата коса може да прикриете някой недостатъци на лицето, като за целта разбира се трябва да се доверите на подходящия стилист. Напоследък холивудските знаменитости съвсем не държат на дългата коса.

Тази година стилните къси прически се правят с изключителна прецизност. Те могат да варират спрямо вида на косата, подстригване до нивото на ухото или до раменете.

Правата коса може да изглежда страхотно във всяка дължина. Късите прически за хора с къдрава коса изглеждат по-добре, ако са в по-дълги варианти.

Много късите дължини за този тип коса могат да направят главата да изглежда като триъгълник. Така, че всеки с къдрава коса е желателно да бъде равномерно подстриган.

Късата коса може да бъде и елегантна, и модна. Много знаменитости носят косата си по този начин. Например Мерилин Монро. Иконата на Холивуд никога не е била с дълга коса. През последните месеци друга красавица също се обърна към късата прическа.

Всеки е виждал снимки на асиметрични къси прически. Те не са толкова популярни, както обикновенните къси прически.

Асимтреична е прическата, когато косата в единия си край на лицето е по-къса или по-дълга спрямо другия. Асиметричност също така се получава, когато косата отзад на тила е оставена по-дълга, отколкото в страните от ляво и дясно.

В момента много популярно за асиметрична прическа е плавен наклон на бретона от едната страна към другата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest