ezine.bg»Статии»Интимно»Видове целувки

Видове целувки

Жана Г.Жана Г.
Новак
554253
Видове целувки
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Вакуумна целувка – тя се прави, като устните на партньора се всмукват, все едно се опитвате да изсмучете по този начин цялата му душа.

Когато устните ви се изморят, не ги откъсвайте рязко и неочаквано, защото се чува неприятен звук. Внимателно и бавно отделете устните си.

При техниката Бътерфлай доближете миглите си възможно най-близо до бузата на партньора. Бавно отваряйте и затваряйте очите си, за да докосвате кожата на партньора си.

Видове целувки

При неправилно изпълнение на тази техника, използвана в древността от наложниците на китайските императори, създава усещането, че по кожата на човек лази насекомо.

Целувката на ръката, която погрешно се използва от много мъже, като дръпват ръката на дамата към устата си, всъщност се прави като тялото се навежда към ръката.

С този поклон мъжът изразява преклонението си пред красотата и уважението към жената. За такава галантна целувка мечтаят почти всички жени.

Френската целувка, която във Франция е известна като английска целувка, включва контакта на двата езика. В някои племена и до днес се смята, че с контакта с език предавате на партньора си част от своята душа.

Целувка-пощипване – тя се използва като закачлив елемент в отношенията и обикновено е прелюдия към нещо по-сериозно. Прави се с нежно пощипване, но не със зъби, а само с устни.

Маратонската целувка се различава от обикновената френска целувка единствено по продължителността си. Тя трябва да се прави бавно и да се удължи възможно най-много.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest