ezine.bg»Статии»Красота»Грим»Гримът на новото хилядолетие

Гримът на новото хилядолетие

Гримът на новото хилядолетие
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
Практичен аксесоар за вашия дом:
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
49.99 лв.
Виж ››

Тенденциите в грима се сменят заедно с модата всеки сезон и е време да запознаем с най-актуалните акценти на макиажа за лятото на 2011 г.

Подбрали сме ви палитра от визии, представени от гримьорите на водещите дизайнери, за да е сигурно, че ще сте в крак с най-най-новото.

Червилото, което ще подчертае женствеността ви този сезон е в червен, оранжев или ярко розов цвят. Няма начин да останете незабелязани, ако следвате тенденциите за устните.

Ако решите да заложите на дръзки устни обаче е задължително останала част от лицето да е гримирана максимално естествено. Сложете неутрални бледи сенки на клепачите и семпла спирала. В никакъв случай не претрупвайте миглите с обем. Ако гримът е вечерен, може да очертаете очите с черен молив.

Естествената визия остава любима на много стилисти и този сезон. Изглежда, че дизайнерите не й се насищат и ще бъде актуална още доста време.

Натуралната красота безспорно е най-добрия аксесоар на всяка жена. Понякога обаче е трудно да създадем тази визия поради недостатъци на кожата. За това първото и най-важно условие да имате естествен вид е не семплият грим, а добре поддържаната кожа.

Идеален начин да привлечете внимание и да бъдете по-различа е да акцентирате върху очите особено, ако гримът е вечерен. Подчертаните очи са вечна класика, но този сезон експертите внасят нов метод за оформянето им.

Вместо точни линии, те предлагат очите да се очертаят с по-дебела четка със сенки вместо молив, като краищата се разливат и се сливат постепенно с по-светлата част. Не забравяйте, че ако искате да акцентирате на очите, устните трябва да са украсени само с мек блясък или гланц.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest