ezine.bg»Статии»Красота»Козметика и Козметични Процедури»Блестяща кожа може само с вода и кислород

Блестяща кожа може само с вода и кислород

Блестяща кожа може само с вода и кислород
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Искате ли да усетите свежестта и младостта върху вашата кожа веднага? От дълбока древност хората търсят еликсира на младостта. Много тайни са заровени и в гробницата на Клеопатра! Но днес вече няма тайни за това какво поддържаме нашата кожа чиста, свежа, гладка и млада.

Най-важните елементи необходими за нашето съществуване са кислород и вода. JET-M системата е бърза като реактивен двигател и естествена като природата.

Изключителна технология за професионална грижа на нашата кожа, от скалпа на главата до петите на ходилата ни. Хидромасажът който има лимфодренажно действие и насища нашата кожа с влага, а кислородния пилинг след него премахва вроговявания и мъртви клетки – и този път без болка, без зачервяване и най-важното, по всяко време на годината.

Без никакви противопоказания е JET-M системата, която активира процесите в кожата на ниво основен слой. Подавайки най-важните два елемента вода и кислород тя помага на кожата сама да се справи със своите проблеми. Като едно от най-важните неща е, че резултатът е моментален.

JET-M системата е израелска технология, бърза като реактивен двигател, която се грижи за вида на нашата кожа с помощта именно на кислорода и водата, като я насища с тези два елемента в дълбочина на основен слой.

Водната струя, която е изключително силна, но в същото време деликатна, прави хидромасаж с лимфодренажно действие. Този масаж помага за активиране на кръвообращението и насищане на кожата с достатъчно количество влага – толкова колкото е необходимо. Следва кислородното микродемообразно, което по

най-безболезнения и изключително ефективен начин премахва всички вроговявания и мъртви клетки. И отново с вода и кислород!

Като ефектна след тази процедура е чиста, гладка и блестяща кожа. Тази процедура може да се прави самостоятелно, но може и да бъде прелюдия към други козметични процедури, като вкарване на витамини, минерали и микро елементи посредством JET-M накрайник за кислородна мезотерапия, разкрива козметичката Валентина Иванова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest