ezine.bg»Статии»Интимно»Храни за повече страст в леглото

Храни за повече страст в леглото

Храни за повече страст в леглото
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Всеки знае поговорката "Любовта минава през стомаха на мъжа". И сексът минава от там. За да се радвате на истински жребец в леглото, трябва да се грижите за това какво яде.

Лимоните помагат за кръвопотока

Само при мисълта за киселия плод, получавате слюноотделяне. Но лимонът е богат на витамин С, както и всички останали цитруси и пипера, доматите и горските плодове.

Тези храни ускоряват кръвопотока. Доброто кръвообращение и кръвооросяване е съществен фактор за постигане на добра ерекция.

Така артериите и кухините в пениса се изпълват по-бързо с кръв – процес, без който не само мъжествеността не може да се изрази, но и да се постигне възбуда при жените.

Витамин С е задължителен за по-възрастните мъже. Втората му съществена полза е, че възпрепятства развитието на инфекции и възпаления.

Колкото и полезен обаче може да бъде, витаминът е и опасен. На ден не бива да се приемат повече от 2 г. Дневната препоръчителна доза във вид на добавка е около 60-90 мг.

Бананите доставят фолиева киселина

Витамин В9 е познат повече като фолиева киселина. Фолиевата киселина се добавя в хранителните продукти – тестените – от десетилетия. Можем да я намерим като съставка в спагетите, зърнени продукти, брашното.

Най-голямата полза от витамина е, че консумацията му съществено ограничава риска от развитие на вродени дефекти при все още неродените деца, като спина бифида.

Това обаче не означава, че фолиевата киселина е полезна само за жените и то при плановете им за дете и бременност.

Пшениченият зародиш е важен за сексуалната способност

Ниацин е другото име на Витамин В3. Влиза в В комплекса, който предлагат в аптеките, заедно с В9 и В12. Ниацинът е важен витамин за сексуалното здраве и способност. Той участва в производството на полови хормони.

Освен това въздейства и на циркулацията на кръвта, без която, както знаем, нито жената може да достигне до възбуда, нито мъжът до стабилна ерекция. Витаминът помага при проблеми със съня и еректилната дискфункция.

Ядките ви гарантират здрави сперматозоиди

Не така колебливи са данните от изследванията за ползата на витамин Е върху репродуктивната система на мъжа. Мастноразстворимият витамин подобрява качеството на спермата – и по-точно жизнеспособността и бързината на мъжките оплодителни клетки.

Витамин Е доказано е най-мощният антиоксидант. Подсилва имунната система и дейността на клетките. Витаминът освен това предотвратява сгъстяването на кръвта и склонността към кръвосъсирване. Особено подходящ е при и след всякакъв вид инфекции, особено вирусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest