ezine.bg»Статии»Интимно»Топ съвети за сексуална мощ

Топ съвети за сексуална мощ

Топ съвети за сексуална мощ
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Понякога интимните ласки ви се струват най-неприятното нещо на света. В комбинация с перманентно лошо настроение и липса на самочувствие, този проблем говори за ниско либидо.

При много хора това смущение се появява на определен етап от живота, като причините могат да бъдат както психически, така и физически.

За да неутрализираме този проблем възможно най-бързо, добре е да следваме посочените по-долу съвети.

- Доверете се на афродизиаците – консумацията на определени стимуланти, наречени афродизиаци, е позната практика. Афродизиаците се препоръчват за по-добри сексуални преживявания. Най-препоръчваните в това отношение са аспержите, които са богати на калий, калций, фосфор, както и на витамини А и Е, още стридите, бананите, шоколадът.

- Намалете алкохола – едно питие е в състояние да елиминира ежедневния стрес, да ви отпусне и да ви предразположи към сексуални занимания. Но когато се прекали с алкохола, ефектът е противоположен.

- Забравете за цигарите – един от основните негативни ефекти от тютюнопушенето се свързва с това, че намалява притока на кръв към половите органи. Цигарите се отразяват и върху либидото. Ако пък партньорът е непушач, мирисът на цигари може да го отблъсне.

- Тренирайте редовно – физическите занимания гарантират притока на достатъчното количество кръв към половите органи. Също така те подобряват самочувствието, издръжливостта и здравословното състояние.

- Свалете излишните килограми – наднорменото тегло е враг на удовлетворяващия секс. Освен че повишава самочувствието и уважението към собственото тяло, отслабването гарантира бодрост, издръжливост и желание за сексуална активност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest