ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Салма Хайек: Не съм ничия Барби!

Салма Хайек: Не съм ничия Барби!

Салма Хайек

Холивудската звезда Салма Хайек твърди, че е стопроцентова жена, а не кукла Барби, с която да се похвалят пред приятели.

Актрисата признава за факта, че се е омъжила за мощен бизнесмен, но това по никакъв начин не означава, че е негова собственост и няма идентичност.

„Работя здраво, живея собствения си живот и така ми харесва. Имам финансова независимост и това ме прави истински щастлива“, споделя Хайек пред ноемврийския брой на списание „Redbook“.

„По никакъв начин не се чувствам зависима от когото и да било, но когато имам неприятности, е хубаво да знам, че има към кого да се обърна за помощ“, споделя звездата:

„В момента играя Кралицата на наркокартел във филм на Оливър Стоун. Той ме попита, дали мога да изиграя такъв персонаж, защото съм майка, а аз му отговорих – майка съм, но мога да бъда и дявол ако се наложи. Защото в крайна сметка преди всичко аз съм актриса.“

Припомняме, че Салма Хайек се омъжи за френският милиардер Франсоа-Анри Пино през 2009 година. Двойката има една дъщеря Валентина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest