ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Мъжете говорят за своите чувства

Мъжете говорят за своите чувства

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1505
Мъжете говорят за своите чувства
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods-20%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
28.00 лв.
22.40 лв.
Виж ››

Прието е като „мистериозни” да бъдат определяни само жените. Истината е, че мъжете също имат своите мистериозни тайни. Как можем да пленим един мъж? Какво го изкушава – добрата храна, женското ухание, хубавите дрехи, напитките? Изразяват ли мъжете свободно своите емоции? Какво да сторите, за да разпалите страстта? Колко е важна свободата за един мъж? Всеки ден можете да откривате по нещо ново в своя избраник, независимо, че го познавате от години.

Нека разкрием завесата към трите най-големи тайни на мъжа:

Мъжете говорят за своите чувства

1. Мъжете говорят за своите чувства. Често усещаме, че мъжете не са толкова емоционални, колкото жените. Но всъщност те са! Те очакват от вас да създадете подходяща среда, в която да се почувстват комфортно да говорят за чувствата им към вас и вашата връзка. Така че бъдете търпеливи и не им се присмивайте, а по-скоро изчакайте подходящия момент, в който да говорите.

2. Те вярват в действията, а не в думите. Жените са много експресивни и никога не пропускат възможността да покажат на любимия, родителите, близките си колко много ги обичат. Те често казват „Обичам те! ”. Това обаче не важи за мъжете. Те вярват повече на действията, отколкото на думите. Те имат свой собствен начин да кажат „Обичам те” не вербално, а чрез действия. Те ще изразят чувствата си, като правят малки жестове или тривиални неща, като например да ви помогнат с чистенето, или да ви придружат до бакалията, или да изхвърлят боклука вместо вас или каквото и да е друго нещо, което да ви накара да се усмихнете. Така че спрете да чакате думи и открийте смисъл в техните действия.

3. Те приемат на сериозно връзките. Истина е, че мъжете се страхуват от обвързване. Причината е, че те приемат сериозно взаимоотношенията си. Те няма да се обвържат, освен ако не са готови да поемат отговорността. Веднъж отдали се на половинката си обаче, няма връщане назад. Така че, не ги тормозете и не ги притискайте. Оставете ги да сами да осъзнаят своята готовност и отговорност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest