ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Шарън Стоун вярвала, че е загубила красотата си

Шарън Стоун вярвала, че е загубила красотата си

Шарън Стоун

Холивудската звезда Шарън Стоун не е предполагала, че може да се почувства отново красива, след мозъчния кръвоизлив, който е получила.

Някога Шарън Стоун беше обявена за най-красивата жена от списание „People“, но преди десет години, след като претърпява мозъчен кръвоизлив, тя се почувствала точно обратното.

„Едната страна на лицето ми направо замръзна. Имах частична загуба на паметта, както и изтръпване на левия си крак. Тогава си мислех, че никога повече няма да се почувствам красива..Кой би искал да бъде около мен“, споделя актрисата, пред американски репортер.

Днес 53-годишната Стоун се завръща обратно на екран. Тя има няколко роли в различни продукции, включително и биографичен филм за порноактрисата Линда Лъвлейс. Освен работата си, актрисата се наслаждава и на ежедневните радости на майчинството.

„Винаги съм си мислила, че искам да осиновя дете. Даже когато бях млада проверявах възможностите за осиновяване“, разкрива актрисата, която има трима сина Роан, Лейрд и Куин.

За най-малкия си син Куин, който е още в детската градина, актрисата с гордост разказва: „Обичам да гледам, как растат децата ми...Куин например разказва за всичко което се случва, затова аз го наричам агент Куин.“

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest