ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Булчински рокли за пълни жени

Булчински рокли за пълни жени

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1501
Булчински рокли за пълни жени
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Всяка жена иска да изглежда добре винаги, а на сватбата трябва да е най-красивата. Не всяка рокля обаче отива на пищните дами, но въпреки това те могат да изглеждат сексапилно и женствено в сватбения си ден.

За да е красива булката, роклята трябва не само да е стилна и да отговаря на желанията ѝ, но също така да подчертава най-красивото в силуета ѝ и да прикрива това, което не е напълно съвършено.

За тях са подходящи роклите със семпла кройка, без силно разширяване в долната част. Добре ще изглежда пищната булка в рокля с висока талия, която ще подчертае бюста ѝ.

Булчински рокли за пълни жени

В долната си част роклята може да се разширява постепенно и леко, като камбана. Красивият бюст може да бъде подчертан с помощта на дълбоко деколте.

Булчинската рокля не е задължително бяла, още повече, че този цвят визуално разширява. Модерни са рокли в най-различни цветове, което дава свобода на пищните дами.

Хубавото на такава рокля е, че тя може да бъде използвана и след сватбата за особено тържествени случаи. Пълничките булки трябва да избягват вталените рокли.

Също така за тях не са подходящи роклите тип „русалка”, които са плътно по тялото и не се разширяват в долната част, а са плътно по бедрата. Пищните булки трябва да избягват едрите орнаменти и дантели.

Воланите също не се препоръчват, тъй като създават допълнителен обем. Леките, сякаш живи платове, удължената долна част на роклята, дълбокото деколте са идеални за пищната булка.

Трябва да се избягват прекалено тежките платове, те ще създадат усещането за допълнителна тежест. Препоръчва се избягването на колани, както и на контрастни цветове в долната и горната част на роклята.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest