Ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Ръсел Бранд не иска парите на Кати Пери

Ръсел Бранд не иска парите на Кати Пери

Ръсел Бранд

Британският комик Ръсел Бранд, който подава молба за развод през декември, само след 14 месеца брак с поп изпълнителката Кати Пери, се отказва от възмоността да получи половината от доходите й.

Бранд не е подписал предварително брачно споразумение с Пери, поради което има законно право на половината от заработеното от нея през брачния период, а именно състояние равняващо се на 22 милиона долара. Въпреки това Ръсел е заявил, че не иска парите, като предпочита да запази добрите отношения с певицата, които имат към момента.

Според сайта TMZ, разводът им ще стане официален чак на 30 юни. Причината е че има шест месечен период, в който според законите в САЩ екссъпрузите трябва да изчакат половин година, преди развода да бъде окончтелен.

Източници твърдят, че Ръсел, който преди време страдаше от сексуална зависимост, както и злоупотреба със забранени вещества, е бил разделен от съпругата си благодарение на нейните приятели. Друг повод за тяхната раздяла е, липсата на желание от страна на певицата да има деца.

Според последни сведения Ръсел вече е загърбил брачния живот, тъй като се е върнал към старата си слава на женкар. Актьорът е бил забелязан да излиза с повече от една жена след като официално се раздели с певицата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest