ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Подходящ подарък за мъж

Подходящ подарък за мъж

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1502
Подходящ подарък за мъж

Трябва да купите подарък на любимия си или за някои скъп приятел? Пред вас стои една не лека задача, защото мъжете са едновременно най–претенциозните и най–невзискателните, най–чувствителните и най–безчувствените, най–предвидимите и най-непредсказуемите същества на тази планета. Разбира се, повечето мъже ще кажат същото и за нас, жените.

Според американските статистици, от над два милиона анкетирани жени на въпроса: Кое е по–лесно, да избереш - подарък за мъж или да се добереш до леглото му? , над 78% от тях избират второто. За това трябва много добре да бъдем наясно какъв човек стои пред нас. Помислете добре над това колко близък е човекът, на когото избирате подарък?

Това е вашият най–добър приятел?

Та кой освен вас го познава толкова добре - нали на вас доверява най–съкровените си тайни, нали вие знаете най–смелите му мечти. Изберете нещо, което отговаря на неговия темперамент и би го зарадвало наистина.

Това е вашият брат, син или баща?

Те са едни от най–скъпите ви същества и не минава и ден, в който да не мислят за вас. Вие знаете от какво имат те нужда. Изберете подарък, от което се нуждаят и ще използват с удоволствие. В зависимост от интересите им помислете за книга, енциклопедия, поредица научно популярни филми, билети за някои постановка или концерт, предмет, който да влезе в употреба за хобито им. Какво по–хубаво от това всеки ден да използват подаръка ви и да си казват: Ето, знаеше колко исках това и колко често сега ще ми влезе в употреба.

Това е вашият любим, покровителят на сърцето и мислите ви?

Подходящ подарък за мъж

Тогава и вие трябва да сте за него това, което автоматично значи, че няма да ви трудно да решите с какво да го изненадате. Да, вие знаете какво му трябва, но не му го подарявайте като подарък. Не по-малко мило е да излезете заедно, да обиколете магазините и да го купете с него самия.

За да го изненадате, му изберете нещо, което показва сантимент. Мъжете не по–малко от жените се нуждаят от страст, топли чувства и любов. Изберете такова нещо, което ще ги носи като послание в себе си и няма да сгрешите.

Винаги има вариант и да му направите подарък с еротично намигване или подтекст. Белезници с розови пухчета никога не излизат от мода. Изберете си провокативно бельо и го изненадайте вечерта с него. Нарежете сирена и ги подредете върху дъска с гроздови зърна. Изберете хубаво вино и изчакайте в пълна готовност да се прибере половинката ви. Гледката на неговата любима в оскъдно бельо, приглушената светлина и блясъка на чашите с вино, ще са най-запомнящият се подарък, който можете да му направите.

Това е ваш познат?

Тогава подберете нещо, което ще го развесели, ще носи в себе си с приятни емоции.

Това е вашият шеф?

Подходящ подарък за мъж

Както вече разбрахте, подаръкът трябва да носи послание в себе си. И така какво послание да отправим към някой толкова респектиращ и сериозен човек? Много просто - изберете нещо, което показва вашето уважение към него и нещата, които той прави. Или пък нещо, което напомня за вас и от своя страна нещата, които пък вие правите.

Когато избирате подарък за мъж, запомнете едно - не купувайте нищо, с което просто да отбиете номера. Мъжът, на когото го подарявате ще приеме с усмивка "изненадата ви", но няма да оцени жеста, защото той видимо е направен без особено желание.

На всеки от нас се е налагало, да намери нещо в последният момент. Не правете подаръци без да сте помислили какво послание ще донесат те и без да сте сигурни, че ще зарадвате човека срещу себе си.

Ако не намирате подходящ подарък, просто драснете няколко реда на хубава картичка и я поднесете с бутилка качествен алкохол. Този подарък не е от най-всеотдайните, но пък винаги влиза в употреба и всички са доволни, а и алкохолът сгрява душата и тялото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest