ezine.bg»Статии»За Дома»Какво да направим от стари дрехи

Какво да направим от стари дрехи

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
945522k
Какво да направим от стари дрехи
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Смяната на сезоните не означава, че трябва да купите изцяло нов гардероб. Ако нямате възможност на момента да си закупите нови дрехи, дайте живот на позабравените дрехи като ги обновите, влагайки малко средства и усилия.

Преправянето на старите дрехи може да се окаже изключително забавно и интересно. Дайте втори шанс на любимите си дънки и тениска. Бъдете креативни и може наистина да се изненадате от резултатите, които ще постигнете.

Ако все пак дрехите са безвъзвратно съсипани не правете усилия да ги подновите, но ако са запазени, съживете ги с някои малки хитринки.

Направете малко цепки на старите джинси. Този метод се използва от доста време и гарантирано работи. Бъдете смели и с помощта на бръснач направете прорез точно под дупето си.

Друг трик, с който можете да направите старите дънки актуални е като им пришиете джобове от други дънки отзад. Така се получава контраст, който променя изцяло старите едноцветни дънки. Естествено винаги можем да прибегнем и до боядисване за постигане на желания цвят.

Старият едноцветен бански може да придобие съвсем различен облик, ако пришиете цветни копчета върху горнището.

Сложете елегантна дантела на стара пола или тениска. Дантелата изглежда чудесно, ако я използвате за добавяне на джобове. Може и просто да я поставите като романтичен нюанс върху избелелите места на любимата ви тениска.

Направете шаблони на различни мотиви, например флорални и ги сложете върху някоя светла тениска, потник, панталон или пола. Запълнете шаблона с цвят по ваш избор. Може да използвате и брокати.

Купете няколко цвята текстилна боя и започнете да творите върху старите кецове.

Скъсяването на дългото старо палто е прекрасна идея, която може да ви спести доста средства. Скъсете го и прибавете големи копчета.

Добавянето на блясък е доста популярна актуализация. Вземете любимата си черна рокля и прибавете към нея бляскави аксесоари. Лъскави обувки или чанта с пайети, лъскав колан за талия – сложете онова, което смятате за подходящо и старата черна рокля вече ще изглежда по различен и модерен начин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest