ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Вратовръзката показва характера на мъжа

Вратовръзката показва характера на мъжа

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1548
Вратовръзката показва характера на мъжа

Вратовръзката, която е на точки, издава мъж, който е неизтощим като физически възможности и като амбиции. Той е целеустремен, честолюбив и преуспява в професията си.

Такъв човек може да работи дълго на едно и също място само ако много му харесва. Ако срещне жената на мечтите си, той ще й е верен до края на живота си.

Вратовръзка на райета избират мъже, които са коректни, верни и грижовни. Те биха били идеални съпрузи, стига да имаха търпение и да отделяха достатъчно време за семейството си.

За тях обаче работата стои на първо място. Такъв мъж концентрира вниманието си върху работата, той лесно постига целите си. Раираната вратовръзка е класически аксесоар на преуспяващия мъж.

Вратовръзката показва характера на мъжа

Вратовръзката на цветчета избират мъже, които са истински романтици. Такива мъже са добри и емоционални, те не се ръководят от разума си.

Мъж с вратовръзка на цветя лесно успява да завоюва доверието на всяка жена, най-вече със сериозното си отношение към нея. Обикновено такива мъже са творци. Те гледат света през розови очила и предпочитат да не забелязват неприятностите. Те се стремят към жени, които здраво са стъпили на земята.

Вратовръзките с орнаменти във вид на неголеми фигури или квадрати, както и сдържаните елегантни украси, издават мъж, който е идеален за бизнес партньор. Това е мъж, който ще е идеалният съпруг. Такива мъже имат фино чувство за хумор и голяма фантазия.

Такива мъже не губят никога контрол над ситуацията.

Мъжете, които са убедени в собствените си сили, предпочитат вратовръзки с екстравагантни картинки, с нестандартни теми дизайн.

Сивите и черни едноцветни връзки избират мъже, които са склонни към педантичност и бюрократизъм. Те обичат реда във всичко, следват свои установени правила.

Синя вратовръзка избират открити мъже, червена – амбициозни личности, които се стремят към власт. Светло зеленият цвят избират мъже, които ценят личността си високо. Тъмно-зелените вратовръзки са любими на мъжете, които ценят уюта и щастието на семейното огнище.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest