ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Как да си прикрием корема

Как да си прикрием корема

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
945521k
Как да си прикрием корема
Практичен уред за премахване на мъх-18%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Практичен уред за премахване на мъх
45.00 лв.
36.90 лв.
Виж ››

Не всяка жена може да се похвали с идеална фигура, но какво да се прави животът не винаги е справедлив. Една от най-често срещаните проблемни зони в женското тяло е стомахът. По една или друга причина там са се натрупали килограми, и ако нямате достатъчно сила и време за диета, трябва да намерите начин да прикриете по-големия стомах.

На първо място трябва да заложите на златното правило да избягвате тесните и впити дрехи. Те могат да бъдат безмилостни към жените, които нямат съвършена фигура.

Идеалният вариант е да заложите на рокли с висока талия, която минава под бюста. Подходящи са и А-образните модели. Ако имате хубави крака смело заложете и на късите модели.

Широките модели рокли, които са комбинирани с колан в долната част на талията са подходящи за прикриване на стомахчето. Ако сте решили да изглеждате зашеметяващо секси, заложете на роклите, които в горната си част наподобяват сутиен. Почти сигурно е, че никой мъж няма да забележи корема ви.

Ако харесвате поли, наблегнете на моделите тип молив. Най-добре да е с висока талия и колан, който е в отличаващ се цвят. Така визуално ще се скрие стомаха и ще се наблегне на тънкия кръст. Това правило важи и при избора на дънки и панталони. Моделите с висока талия ще хармонизират силуета, а в комбинация с обувки на ток мигновено ще отнемете няколко килограма от теглото си.

Късите панталонки биха могли да се комбинират с по-широка блуза. Ако все пак искате дрехите да оформят силуета ви, сложете едно елече.

Заложете на топовете. Ризите в мъжки стил, които са пъхнати в панталоните или полата покриват средната част на тялото и в същото време придават частична елегантност. Шифонените топове на пластове ще създадат впечатление за лекота и ефирност около областта на стомаха. За да оформите по-тънка талия заложете на леко изтънени сака.

Подчертайте силните места в своята фигура, когато се стремите да скриете стомаха.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest