ezine.bg»Статии»Интимно»Как да накарам един мъж да полудее от любов

Как да накарам един мъж да полудее от любов

Нина НордНина Норд
Джедай
2k386
Как да накарам един мъж да полудее от любов
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

За да накарате един мъж да полудее по вас и да мисли постоянно за вас, съществуват елементарни психологически трикове, които обаче са доказани във времето.

Преди всичко научете се да играете на котка и мишка, като ролите ви периодично ще се разменят. В днешно време, когато мъжете са прекалено разглезени, за да преследват нежните създания, превърнете вашия обект в ловец.

Това е заложено в мъжа и вие можете да го заинтригувате, като редувате, образно казано, топлия душ със студен. Бъдете мила с него, а след това внезапно покажете пълна липса на интерес, без обаче да сте груба.

Накарайте го да споделя с вас. За да му помогнете да се влюби във вас, трябва да прехвърлите върху себе си любовта, която той някога е изпитвал към друга жена.

В психоанализата съществува подход, който се нарича феноменът на пренасянето. Когато един човек разкрива душата си пред вас, той без да иска пренася върху вас чувствата, които е изпитвал някога към други.

Как да накарам един мъж да полудее от любов

Предразположете го да ви разкаже за голямата си любов, разпитайте го за сексуалните му пристрастия.

Ако той реши да е искрен с вас, бъдете търпелива и запазете остроумните си забележки за по-късен етап. Той трябва да види във вас преди всичко заинтересован слушател, който държи на него.

Ако той ви запита за вашия живот, разкажете му някакъв незначителен епизод, тъй като вниманието трябва да е насочено към него. Мъжът може да говори с часове, вие трябва да сте максимално кратки в изказването си.

Копирайте огледално движенията му, без да прекалявате. Копирайте позата, която е заел, както и начина му на движение. Ако той се наведе към вас, направете и ви е същото.

Изчакайте няколко секунди, преди да копирате позата или движението му. Така той подсъзнателно ще остане с убеждението, че той ви насочва, а това се харесва на мъжете.

Наблюдавайте езика на тялото му. Ако той е скръстил ръце пред гърдите си, значи отношенията ви няма да потръгнат в желаната от вас посока. Затова е важно да направите така, че той да смени позата си. Това ще го настрои на нова вълна спрямо вас.

Ако той ви разказва за вкусовете си, отбележете с изненада, че и вие харесвате точно същите неща.

Това се харесва на мъжете, тъй като те са склонни да харесат жени, които са еднакви с тях в някои отношения. Човек е склонен да изпитва доверие към нещо, което му е познато.

За да усети мъжът, че между вас има някаква специална връзка, когато ви звънне по телефона, кажете му, че тъкмо сте си мислела за него и сте искала да го наберете. Повечето хора са суеверни и подобно съвпадение ще им се стори като знак.

Задължително облечете червена дреха за първата ви среща. Червеният цвят привлича вниманието и предизвиква силна възбуда в мъжете. Повтаряйте името му, но не повече от три пъти по време на разговора ви.

Невинно го докосвайте, преди още да сте имали по-близък контакт с него. Изтръскайте несъществуващи прашинки от дрехите му, това ще го накара да ви почувства по-близка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
512
414
38
27
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
06.12.2018 14:17
Ако на един мъж не му пука за вас и на челна стойка да застанете, все тая е.... Това са трикове, които имат значение в началото и ако и двамата се харесвате и привличате.
1
0
Глория
Глория
17.01.2014 02:26
Да бе да ще си намеря едно извинение че х**т му има прашинка и ще му направя една св**каа ми чи ко..боже боже :Д
7
8
хихих.....
хихих.....
18.07.2013 13:28
Да аз не бих приложила, Елена Б. е права. Истинските пичове са на изчезване. Трябва да ги запишем в Червената книга на България
5
3
Леон
Леон
03.09.2015 23:45
:) Същото се отнася и за дамите!!!
8
20
Соня
Соня
11.06.2013 14:54
Жената винаги може да въздейства върху мъжа. Отделен въпрос е дали го иска.
12
9
Гинета
Гинета
03.06.2013 21:30
Интересно,като знаете много,защо четете и дори коментирате тази статия
8
2
Елена Б.
Елена Б.
08.05.2013 22:04
Евтини трикове! Нито един умен мъж не би се вързал на подобни номера. Жалко, че умните са изчезващ вид!
11
1
...
...
22.04.2013 23:28
А на мене ми е жал за жените, които приемат подобни "съвети" насериозно....
11
2
ААА
ААА
25.02.2012 12:22
Чудесно...носете също семки и солети и му ги подхвърляйте през решетката...това ще му хареса...
11
0