ezine.bg»Статии»Интимно»Какво възбужда мъжете

Какво възбужда мъжете

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
945522k
Какво възбужда мъжете
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Няма жена, която поне веднъж в живота си да не се е запитвала, какво харесват мъжете и какво наистина ги възбужда. Предлагаме ви да видите някои неща, които побъркват мъжете и до голяма степен ще опровергаят мислите, че силния пол се възбужда само от филми за възрастни.

Секси бельо – трябва да знаете, че сексолозите са сигурни, че повечето мъже се възбуждат от самото отношение на жената, която носи секси бельо. Бъдете сексапилни и страстни в поведението си, а нека бельото да е аксесоара, който завършва съблазнителния ви вид. Мъжете се възбуждат също и от жена, облечена в ризка и разкопчана в горната си част. Тениска, която едва прикрива очертанията на дупето също привлича мъжкото внимание, а стилните очила събуждат вечната фантазия за секси секретарка или учителка. Дами, ако смятате, че мъжете си падат повече по секси прашки, трябва да отбележим, че според повечето мъже други видове бикини са по-секси.

Повечето мъже полудяват от заглушено стенене по време на интимност. Леките стонове са по-харесвани от прекалено силното пъшкане и дишане.

Какво възбужда мъжете

Мръсните думи – много мъже признават, че е страшно секси, когато партньорката им шепне мръсни думи по време или преди секс. Скъпи дами, провокирайте неговото въображение, шепнейки мръсни думи и сценарии в неговото ухо.

Мъжете обожават естествените аромати. Ароматът на портокал или ванилия събуждат нежност и желание. Етеричните масла също могат да се използват за предизвикване на вълнение и страст.

Британски учени направиха шокиращо откритие – много от мъжете се възбуждат, когато жената срещу тях е разгневена. Това се обяснява с факта, че когато тя е напрегната, гърдите и са повдигнати, дишането е учестено, а погледа хвърля искри.

Женственият поглед и излъчване са изключително важни за един мъж. Могат дори да са по-възбуждащи от силикон и стегнато дупе. Жената може да изглежда съблазнително дори само с един поглед и жест.

Влажните и сочни устни привличат неустоимо всеки мъж. Лъскавите устни създават в неговото съзнание директен сексуален порив. Не залагайте на крещящи тонове на червилото, а на тяхната влажност, която ще предизвика желание за целувка.

Високи обувки с тънки токчета – перверзното тънко токче събужда ловния инстинкт на мъжа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest