ezine.bg»Статии»Интимно»Как да го накарам да полудее по мен

Как да го накарам да полудее по мен

Как да го накарам да полудее по мен
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Вече сте заедно и това ви прави щастлива, но ви се иска щастието никога да не свършва. Трябва да положите малко усилия за да го постигнете. Както всичко останало в тоя живот, чувствата също се изчерпват с времето и ето защо е необходимо постоянно да поддържаме искрата на любовта.

Ако искате да запазите любовната тръпка по-дълго, трябва постоянно да го изненадвате с нещо ново, за да запазите интереса му към вас винаги жив. Ето защо психолозите съветват никога да не се разкриваме напълно пред любимия човек, а да му поднасяме информацията на елегантни порции.

Трябва ежедневно да намирате начин да го развълнувате и очаровате с нещо. Щом се е влюбил във вас, то тогава вече сте наясно с какво най-силно го привличате. Продължавайте да се развивате в тази посока, но разкрийте и останалите си положителни черти.

Как да го накарам да полудее по мен

Външният вид съвсем не е всичко, което е необходимо за да накарате един мъж да изпитва силна страст към вас. Сексапилът безспорно е мощен афродизиак, но щом искрата вече е пламнала, трябва да насочите усилията си и в други посоки. Бъдете информирана за нещата, които го вълнуват и постоянно демонстрирайте интереса си към тях. Оставете го да говори и да ви обяснява подробностите, дори и да не ви е чак толкова интересно. По този начин ще го насърчите често да търси компанията и мнението ви, а това е сигурен знак, че съвсем скоро той просто няма да може „да диша“ без вас.

Оставете го да се изявява като лидер във вашата връзка, нека ви закриля и бъде ваша опора. Мъжът имат нужда от това и само мисълта, че вие го възприемате по този начин му действа възбуждащо.

Напомняйте му постоянно за себе си, но без да го правите явно. Един успешен трик е например, тайно да впръснете в дрехите му малко от вашия парфюм. Така през целия ден докато е на работа, този аромат несъзнателно ще връща мислите му към незабравимата нощ, която сте прекарали заедно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest