ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Астрологията не определя, а само обяснява

Астрологията не определя, а само обяснява

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1512
Астрологична карта

Под общото понятие „зодия“, всъщност се има предвид вашият астрологичен знак според Слънцето.

Тук трябва да обясним, че планетите /или по-точно астроточките/, които влияят върху нас са пет и това са Слънце, Луна, Асцендент, Венера и Марс. Всички те чертаят нашата звездна карта, тоест, своеобразния план на цялостния ни личен потенциал.

Разбира се, единствено от нас зависи как ще го използваме, но все пак можем да се поучим от съветите, които астрологията ни дава. Тя може да покаже какви сме по природа, кое от нас е осъзнато и кое не до там, как се държим и как реагираме в определените ситуации, а също така и да ни обясни особеностите на силите, които ни въздействат.

Знаците, които звездната карта ни предоставя, трябва да бъдат разглеждани просто като символи. Не забравяйте, че астрологията не определя, а тя само обяснява. А винаги е добре, човек да бъде информиран, защото това ще му даде повече възможности да използва по-пълноценно вродени сили, тоест, да промени, това, което може, да приеме онова, което не може да промени и да съумее да долови разликата между двете /както гласи една популярна фраза/.

Ние, хората сме различни и имаме различни потребности и желания. Ако ви се е случвало да срещнете някого за първи път и веднага да го харесате, астрологията може да ви даде обяснение на този феномен.

Астролозите наричат това „сходство на звездните карти“ и го определят като основа на взаимоотношенията между хората. Вижте какъв е вашият Слънчев знак в таблицата по-долу и ще научите каква зодия сте според датата ви на раждане.

ОВЕН: от 22 Март до 21 Април

ТЕЛЕЦ: от 22 Април до 22 Май

БЛИЗНАЦИ: от 23 Май до 22 Юни

РАК: от 23 Юни до 23 Юли

ЛЪВ: от 24 Юли до 23 Август

ДЕВА: от 24 Август до 23 Септември

ВЕЗНИ: от 24 Септември до 22 Октомври

СКОРПИОН: от 23 Октомври до 22 Ноември

СТРЕЛЕЦ: от 23 Ноември до 22 Декември

КОЗИРОГ: от 23 Декември до 20 Януари

ВОДОЛЕЙ: от 21 Януари до 20 Февруари

РИБИ: от 21 Февруари до 21 Март

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Бля-бля
Бля-бля
30.04.2013 15:51
Не е вярно, че само 5 планети се гледат. Астрологията е много по-сложна. Влияят повече от 12 планети, има лунни възли, черната луна се гледа, гледат се и определени звезди, както и дома, знака, в който попадат. Също така се гледат и аспектите по между им.
0
1