ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Идеи за маникюр за къси нокти

Идеи за маникюр за къси нокти

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1528
Идеи за маникюр за къси нокти
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Ако някой ви каже, че ръцете ви не могат да изглеждат секси с къс маникюр, не му вярвайте. Както дългият, така и късият маникюр си имат своите почитателки, още повече, че ако сте делова дама, не би било много подходящо да поддържате прекалено дълъг маникюр. Късият маникюр си има своя чар, а и освен това е много по-практичен, което го превръща в желан избор за много жени. Ето няколко идеи за маникюр за къси нокти.

Нежни пролетни цветчета

Една интересна възможност е да оформите вашия къс маникюр в пролетни краски. Маникюрът с цветя е нежен и женствен. Нанесете светла основа, като можете да използвате всякакви нюанси на бялото или други нежни тонове. Изрисувайте три съвсем тънки отвесни чертички в горния ъгъл на всеки нокът, всяка следваща да е по-дълга от предходната.

Те ще издължат визуално нокътя ви. После нанесете нежни точици в по-силен тон между чертичките за да наподобяват цъфнала клонка. Може да използвате и блестящи нюанси. Опитайте се да съчетаете цвета с този, на някой от останалите ви аксесоари и ефектът ще бъде особено красив.

Идеи за маникюр за къси нокти
Снимка: thehangedit/instagram.com

Френски маникюр за къси нокти

Ако предпочитате белите и розовите оттенъци, тогава може да удебелите бялата линия в края на нокътя, за да компенсирате визуално дължината му. За още по-оригинален френски маникюр, може да оцветите границата между бялото и розовото с някакъв по-тъмен цвят, най-добре черен цвят.

Малките черни точици, групирани под или над тази линия ще добавят още повече стил към вашия маникюр. След това можете да завършете декорацията с лъскав лак, за да добие ръката ви още по-привлекателен вид.

Блестящ френски маникюр за къси нокти

Нанесете любимият си цвят като основен, а края на ноктите оформете с няколко тона по-тъмен блестящ нюанс. Така маникюрът ви няма да изглежда къс. Ако желаете допълнително може да изрисувате нокътя в по-светлия участък, като направите една-две диагонални черти от единия до другия край на плочката.

Лакиране на къси нокти

Използвайте същия лак, с който сте оформили края на нокътя. Броят на диагоналните черти може да варира от една до три. Може също така да ги направите плътни или пък да ги оформите чрез пунктир, с помощта на нежни точици.

Вижте още актуални идеи за маникюр.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
535
496
352
242
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
даниела
даниела
11.09.2013 22:18
Но моята маникюристка Ваня от Плевен,работи в салон Модерно ,прави много по-красиви и интересни къси маникюри.


1
1