ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Маникюр с бял и черен лак

Маникюр с бял и черен лак

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1505
Маникюр с бял и черен лак
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
Практичен аксесоар за вашия дом:
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
49.00 лв.
Виж ››

За да е красива една жена, тя трябва да е не само добре облечена и със стилна прическа, но също така да е умело гримирана и с перфектен маникюр.

В съвременния свят маникюрът позволява да се върши домакинска работа, без дамите да имат притеснения за ноктите си, тъй като е на мода не само дългия, но и късият маникюр, с едва показващи се над възглавничките на пръстите нокти.

Дори при френския маникюр са модерни късите нокти. Много модерно и ефектно изглежда маникюрът с черен и бял лак.

Направете френски маникюр с това съчетание, като направите основа от черен лак и след като изсъхне, нанесете върху ръбовете на ноктите с тънка четчица бял лак.

Френски маникюр

Ако имате достатъчно търпение, можете да продължите да оформяте маникюра си и след като нанесете бяло по ръбовете, да нарисувате много тънка буква V в средата на нокътя с бял лак.

С помощта на черен и бял лак можете да оформите символа на ин и ян върху всеки от ноктите си. Върху бяла основа с тънка четчица се нанася вълнообразна линия в средата. Едната половина на нокътя се покрива с черен лак, в средата на черното се нанася бяла точка, в средата на бялото – черна точка.

Модерен е черно-белият маникюр с използване на животински шарки. Ноктите се лакират с бял лак, а върху него с тънка четчица се нанасят райета с черен лак, които да имитират шарките на зебра или на леопард. Отгоре се покрива с прозрачен лак. Друг вариант на този маникюр е черната основа и белите шарки.

Черният маникюр с бели апликации изглежда много ефектно. Апликациите за нокти се продават във всеки магазин за козметика. Върху основа от черен лак се залепя апликацията с помощта на игла, с която се фиксира. Отгоре се покрива с прозрачен лак.

Маникюр в бяло и черно

Лунният маникюр не престава да е модерен. Той е бил модерен още през двадесетте години на миналия век. Нокътят се покрива с черен лак, а в основата му, при кожичката, се оформя бял полумесец. Може да се направи друг вариант – върху бяла основа се оформя черен полумесец.

Черно-бяло комбинация можете да ползвате още при маникюр с брокат или маникюр на цветя.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest