Талисмани за бременни

AdminAdmin
Администратор
1k1440
Талисмани за бременни

Още в древността астролозите са установили, че през различните месеци на бременността жената и плодът в утробата й имат нужда от специална закрила. Такава закрила осигуряват специални талисмани, които са в съответствие с планетата, която властва над определения месец от бременността.

През първия месец на бременността над жената и бъдещото дете властва планетата Сатурн. В този период бъдещата майка трябва да се грижи повече за душевното си спокойствие и хармония. Защита през този месец могат да бъдат аметистова мечка или слонче.

Вторият месец е подвластен на Юпитер. Той отговаря за адаптацията към обществото и за силата — физическата и психическата. Талисманът, подходящ за този месец, е пръстен с орел, който се носи на показалеца на лявата ръка.

За покровител на третия месец се смята Марс, той формира инстинктите и емоциите. Талисманът на третия месец е медальон с формата на ястреб, кон или бик. Няма значение от какъв материал е изработено.

Талисмани за бременни

През четвъртия месец бъдещата майката е под властта на Слънцето. Талисманът трябва да се купи в неделя и трябва да е с формата на лъв, като задължително е да е златист, но не е нужно да е от истинско злато.

Петият месец принадлежи на Венера. Тя формира костите и отговаря за привлекателността. Талисманът на този месец са червените рози, които могат да са във вид на декорация за обеци, пръстен или медальон.

За шестия месец отговаря Меркурий. Той е този, който формира бъдещия глас и чертите на лицето. Талисманът на този месец е змия или лисица, изработени от сребрист метал.

Луната обича децата и тя е покровителка на седмия месец. Родените през седмия месец са смятани за талантливи. Талисманът на този месец е сребърна котка или сова.

Осмият месец също е под властта на Сатурн. Родените в този период се отличават с крехко здраве. Талисманите на този месец са костенурка и камила.

Последният, девети месец е отново под властта на Юпитер. Талисманът е лъв, който предвещава щастие не само за майката, но и за новороденото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest