ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Анджелина Джоли не обръща внимание на Джолинг

Анджелина Джоли не обръща внимание на Джолинг

Анджелина Джоли

Дълъгият крак на Анджелина Джоли успя да засенчи всичко друго около тазгодишните награди „Оскар". 36-годишната актриса доказа за пореден път, че където и да се появи остава следи. На червения килим по време на самата церемония, докато връчва награда от актрисата бликаше сила и сексапил.

Роклята на звездата от ателие „Версаче“ с дълга цепка, от която Анджелина се възползва максимално, като заставаше в предизвикателна поза и откриваше съвършения си десен крак. Минути по-късно десният й крак вече се беше сдобил с собствено име и Twitter акаунт, като само за два дни последователите там бяха над 30 000 души, а позата и с показан десен крак получи названието „Джолинг“.

След церемонията, интернет пространството избухна в публикации на фотоси с открития десен крак на звездата, като на голяма част дори модифициран с два десни крака. На трети бяха показани колажи на немския канцлер Ангела Меркел и английската кралица Елизабет Втора в тялото на Анджелина Джоли с предизвикателната поза от Оскарите.

Как самата Джоли приема тези спекулации по неин адрес? !

Жената с най-известен десен крак в Холивуд твърди, че въобще не се интересува от това което се пише за нея в пресата, както и за така наречения „Джолинг“.

„Честно казано изобщо не обръщам внимание на тези публикации. Не гледам подобни предавания, знаете кои имам предвид. Като попадна на нещо за мен в интернет, просто не кликам отгоре. Чух нещо по този повод, но веднага го игнорирах, хората около мен също не се интересуват от подобни публикаций“, разкрива актрисата, относно добилата популярност поза по време на наградите „Оскар“.

Въпреки, че Джоли не се интересува какво пишат за нея, ние ще продължим да ви информиране за всяка новост около звездата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest