ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Защо мъжете си падат често по грозни жени

Защо мъжете си падат често по грозни жени

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1546
Защо мъжете си падат често по грозни жени

Винаги сте се чудили защо някои мъже харесват грозни жени и сте си задавали въпроса „Защо той е с нея? ”. Истината е, че повечето мъже харесват горещи тела и красиви лица. Можете ли да си представите защо един мъж би се оженил за наистина грозна жена? Помислете над това.

Не всички мъже оценяват на всяка цена само външният вид. За тях има много по-важни неща от това жената до тях да изглежда просто перфектно. Такива мъже обръщат внимание на душевната красота и на всички останали женски качества, който са далеч от това тя да бъде само красива. Мъжете искат жена, която да ги кара да се чувстват щастливи. Те обичат да им се възхищаваш, да ги уважаваш и не на последно място да ги обожаваш. За това следващият път когато видите някой мъж да върви за ръка с грозна жена си припомнете за възхищението. Мъжете са по различни от жените, когато става на въпрос за тази тяхна нужда.

Трудно е да си мъж. От него се очаква да бъде активен по време на работа и не само там, а и в къщи. Мъжът изпълнява различни роли, той е съпруг, баща и глава на семейството. От мъжът постоянно се изисква да направи нещо. За това някои мъже подсъзнателно си мислят, че грозната жена е по-малко взискателна.

Според статистическо проучване се смята, че най-красивите жени са най-лошите любовници. Красивата жена приема тази си даденост и смята, че само едната красота е достатъчна. Тя е свикнала да бъде обожавана, да буди възхищение, да бъде преследвана и да е център на внимание. Това я кара да не полага грижи в това отношение за човека до себе си. Красивата жена е свикнала да получава, а не да дава.

Много от мъже имат ниско самочувствие за самите себе си. Те често не оценяват достойно положителните си качества и това ги кара да не прекрачват една невидима граница, която те самите са си поставили в това отношение. Такива мъже си мислят, че не могат да впечатлят някоя красавица и за това много често си избират жена, която не е толкова красива.

Някои мъже са страшно ревниви. Те смятат, че ако до тях имат по-грозна жена, то тя ще е само тяхна, че няма да бъде обект на чужди погледи или предизвикателство за останалите мъже. Макар че в това отношение те се лъжат жестоко. Когато една по-грозна жена получи внимание, то тя е по-склонна да направи „гаф”, отколкото по-красивата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
56
49
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (34)

Изпрати
Любомир Борисов Димитров
Грозна жена и стара риба нема!
2
0
navigante
navigante
06.09.2016 21:17
не че си падат,просто се задоволяват с малко
15
0
Вили
Вили
26.02.2016 23:16
Не е често
0
1
VERITAS
VERITAS
16.07.2015 17:49
Хубавата жена е като лозе на път. Всеки иска да си откъсне малко плод.
12
1
Нина
Нина
15.07.2015 16:22
Мъжете обичат да доминират, ето защо се спират на грозни жени. По същата причина харесват и глупави жени. Те трябва на всяка цена да превъзхождат жената,да бъдат отгоре. Най-добрите двойки са между жена среднист и мъж висшист. А най-нетрайните връзки са между жена висшист и мъж среднист или надолу.Четете "Отнесени от вихъра", там Мами добре обяснява на Скарлет как да си хване мъж.
10
16
руби
руби
17.04.2015 12:31
От написаното до тук разбрах само едно,че всички мъже са, или Аполон ,или Адонис ! А какво ще кажете ,ако видите красива жена с грозен мъж? И това, ако не е въпрос на гледна точка, здраве му кажи!
9
42
Из
Из
25.03.2015 10:44
Първо, не е нужно една жена да е красавица - достатъчно е да е спретната, чиста и поне малко да полага грижи за външния си вид. Иначе мъжете се впечатляват от по-интелигентни жени и тогава може да ги спечели по-грозната. А е вярно, че те са по-комплексираните и им тогава предпочитат жената до тях да е по-грозната.
7
3
Даниела
Даниела
11.12.2014 19:02
Защо е нужно да се наричаме "ГРОЗНИ" и "КРАСИВИ" според мен всеки един човек не само жените а и мъжете си имат чар на едни може да е вътрешен а на други външен няма голямо значение все пак всички сме хора всеки намира някакъв потенциал в половинката си и за него не е важен външния вид, годините или подобните им подробности. Това е моето мнение не съм голяма но не мисля като повечето изразили мнение по въпроса !
26
8
Tyxla na mqsto
Tyxla na mqsto
24.11.2014 04:27
Влизам за пръв път в този сайт прочетох тази глупост и несмятам никога ама никога да НЕ отватям пак този сайт .................
12
44
raparkata m
raparkata m
15.03.2014 01:20
ако има полза защо не
2
1