ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Модерни прически с кичури

Модерни прически с кичури

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
945521k
Модерни прически с кичури
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Подчертайте своята визия с актуална прическа на кичури. На мода са цветните кичури във всякакви цветове. Можете да си изберете преливащи или контрастни кичури, бъдете смели с избора на цветове.

Добавете модерен блясък в своята коса и изберете такива цветове, които ще съответстват на вашето ежедневие и външен вид.

Стилистите препоръчват многоцветни прически за пролетно-летния сезон. Кичурите в топли цветове пък са подходящи за есезнно-зимния сезон. Независимо от дължината на вашата коса кичурите са страхотно решение да се разнообразите. Кажете сбогом на едноцветната и скучна прическа.

През пролетта актуални са русите, розовите, лилавите и червени кичури. А през есента и зимата - кичури в цвят мед и червено. Те могат да се съчетават страхотно с основата на косата, в зависимост какъв нюанс на тези цветове изберете. Слънцето е част от нашия ден, защо да не блеснем и ние със страхотна прическа?

Все пак не бива да се прекалява с контрастът на основата с кичурите. Те трябва да бъдат небрежни и максимално близки до основата. Не бива да са подредени в идеална линия и отчетлива форма. Кичури, които стоят като леко изсветлени от слънцето и по-тъмните тонове в косата ще се превърнат в истински хит.

Кичури за блондинки

Зимата наближава, така че чудесно решение е да внесете малко светлина в косата си. Освен всичко друго, кичурите правят косата по-релефна.

Ако не можете да си позволите да си направите каквито и да е кичури и не искате да рискувате, вижте кои са най-подходящите комбинации за основа на косата с цвета на кичурите.

Вие сте брюнетка – ако имате тъмна коса, отиваща към черна, за вас подходящи са тъмнокестеняви кичури, шоколадов нюанс. Това добавя наситеност на цвета. Ако имате кестенява коса чудесен избор са дълбоко златисти кичури или медно-златисти.

Вие сте блондинка – тук подходящи са светло руси кичури в различните нюанси.

Вие сте червенокоса – заложете на светло червено, меден или пурпурен цвят, ако сте червенокоса.

Кичури на червена коса

Кичурите могат да бъдат фини или пък да са открояващи се. Интересен метод за кичури е те да изглеждат изсветлели или остарели, т.е. да не започват отгоре, а да са по-дължината на косата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest