Ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Мадона все още ядосана на дъщеря си

Мадона все още ядосана на дъщеря си

Мадона

"Материалното момиче" е все още ядосана на дъщеря си Лурдес, задето бе хваната от папараци миналия месец, да пуши в компанията на приятели.

15-годишната Лурдес Леон беше снимана от папараци в Ню Йорк докато пушеше цигара, което на майка ѝ никак не се харесало. Тийнейджърските години на поп-иконата отдавна отминаха, но лудите години за дъщеря ѝ тепърва започват. Певицата е толкова ядосана на дъщеря си, че дори замисля да отмени дебюта ѝ на сцената в предстоящото турне на звездната ѝ майка.

"Мадона казала на Лурдес, че мисли тя да се концентрира повече върху ученето, вместо да ѝ позволи да се присъедини с нея към турнето. Разгневи я много с пушенето си", твърди близък до звездата.

Източникът коментира още, че самата Мадона е била много развълнувана, че дъщеря ѝ за първи път ще излезе на сцена заедно с нея, но сега това не е много сигурно. Лурдес е щяла да бъде една от многото танцьори, които ще участват в турнето на Мадона.

Мадона

Турнето на поп-дивата ще започне през май, като включва 50 дати. Първият концерт е в Израел, след което ще премине през още 26 европейски града, от които - Париж, Милано, Барселона, Амстердам, Дъблин и Берлин. Също така през август, септември и октомври Мадона ще пее в Канада и САЩ.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest