ezine.bg»Статии»Любопитно»Връзката между жена Козирог и мъж Близнаци

Връзката между жена Козирог и мъж Близнаци

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
945521k
Връзката между жена Козирог и мъж Близнаци

Жената Козирог има необикновената и така желана от всички способност да се подмладява с всяка изминала година. Мъжът Близнаци пък упорито отказва да порасне и да приеме, че е възрастен човек, дори когато навърши 40 години.

Най-вероятно е те да се срещнат, когато са на средна възраст и техните вибрации са уравновесени и изравнени.

Мъжът Близнаци ще открие в нея мъдрост, която в голяма степен ще го респектира и впечатли. Все пак той е едно голямо момче, за което е трудно да осъзнае, че вече е мъж с отговорности.

В характерите на тези двама представители на зодиака има силни различия. Само силната любов между тях може да ги изглади и по някакъв начин да преодолее прекалената разлика в характерите.

Ако тази силна любов не съществува между тях, то просто те ще се разминат и няма да успеят да се задържат в дълготрайна и връзка.

В този съюз няма силна и изпепеляваща страст, която да изгаря двете половинки. Хубавото обаче е, че и двамата има какво да извлекат и научат от другия. Мъжът Близнаци ще успее да преосмисли живота си, което е истински необходими за него, а жената Козирог ще наруши малко своята целомъдреност и ще открие и забавната страна на нещата.

Дори да се разделят, тя ще му бъде много благодарна, че е успял да и покаже веселата страна и малко или много я е променил.

В сексуален аспект също двамата ще имат проблеми. Хармонията в леглото няма да бъде постигната веднага. Тя не е най-опитната партньорка, но се учи бързо и ще успее да удовлетворява желанията му. С течение на времето сексуалните отношения между тях ще достигат по-високи върхове.

Не подценявайте жената Козирог. Тя може да изглежда скромна и резервирана, но е способна на много силни чувства. В началото ще ви направи впечатление на стеснителна дама, но когато я опознаете добре ще видите истинската и същност.

Нерядко мъжът Близнаци има слава на непоправим сваляч, който обича да преследва трудно достъпни жени. Това изключително го привлича, ето защо той ще бъде обсебен от жената Козирог. Внимавайте, защото понякога чувствата му могат да бъдат повърхностни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest