ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Хълк Хоган е бесен на интернет сайт

Хълк Хоган е бесен на интернет сайт

Хълк Хоган

Кеч легенда, актьор и телевизионна звезда Хълк Хоган тези дни доста се е разготрещил. Актьорът е бесен на интернет сайта TheDirty.com, на който е публикувано негово порно клипче. Хоган възнамерява да съди електронната медия, ако не свали от мрежата скандалното видео, на което са лъснали задните му части.

Въпреки, че клипът не е много ясен, актьорът не отрече, че това е той, но отрича да познава момичето от лентата. Хоган, чието истинско име е Тери Джийн Болеа настоя клипът да бъде свален по-най бързият начин. „Свалете голият ми задник от интернет“, настоя разгревено, бившата звезда в кеча.

Без много да увърта, кечистът се обърна към адвокат, който да защитава правата му в съда. "Ако секс касета или подобни снимки на господин Болеа съществуват, те са направени без негово позволение и това подлежи на наказание, според законите на щата Флорида.", съобщи адвокатът, на звездата.

До момента клипчето още не е свалено от сайта, а дори към него са проявили интерес едни от най-големите порно студиа в Америка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest