ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Какво отблъсква мъжете

Какво отблъсква мъжете

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
945522k
Какво отблъсква мъжете

Жената е нежно и крехко създание, такъв е и образът и в мъжкото съзнание. Съществуват някои женски действия, които биха отблъснали мъжът надалеч. Вижте кои са те.

Вулгарно поведение – за повечето мъже, псувни, които излизат от устата на жената са напълно неприемливи. За един мъж една от най-лошите гледки и жена, псуваща като каруцар. Затова дами, напълно се въздържайте от такова поведение.

Мъжки аромати и бельо – повечето мъже обичат да виждат жената до себе си, облечена само по широка тениска, но да я видят обута в мъжки боксерки и то точно преди интимен момент съвсем не отговаря на представата им за сексапил. Силното и ухание на мъжки парфюм също не е особено секси.

Липса на бельо – в повечето случаи мисълта за отсъствието на бельо предизвиква мъжкото въображение. Това обаче е привлекателно само когато е в точно определен момент. На мъжа няма да му хареса мисълта да сте навсякъде без бельо. Има опасност да направи асоциация, че сте готови за секс на други места и с когото и да е.

Прекалено сложна интимна прическа – вместо да постигнете желания ефект, може да смутите и объркате мъжа. Най-лошото, което може да се случи е да го разсмеете, но не и възбудите.

Мъжете не обичат прекалено много въпроси. Не обсипвайте своята половинка с хиляди питания, защото най-много да се затвори още повече в себе си, а и ще бъде силно подразнен от вас.

Комплексите – мъжете бързо забелязват, когато жената няма високо мнение за себе си. В резултат, те започват да я смятат за депресирана и непривлекателна.

Лоши навици – всички мъже искат половинката им да бъде нежна, мила и направо идеална. Затова гризането на нокти, постоянно пушене и подобни дейности няма да ви направят по-привлекателна в очите на мъжа.

Пияна жена – това е гледка, която не е приятна за нито един мъж. Прекалено пияна и залитаща жена не е красива гледка, затова бъдете умерени в консумацията на алкохол.

Прилепнали и прозрачни дрехи са секси, това е безспорен факт. Тоалетът обаче не бива да бъде твърде предизвикателен. Съчетайте секси блузка с по-скромен панталон. Мъжете обичат да предвкусват, затова оставете някои тайни за по-късно през деня.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
55
42
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
Димитрий
Димитрий
29.04.2015 21:16
Обичаме жените да се обличат със стил,но не и да са лигави.Простотията и липсата на градация на личността също отблъсква.Лесните мадами е ясно,че са комплексирани,но след първата вечер стават непривлекателни и никой не ги взима за нещо повече т.е. Не се им се обажда никой след това.
4
0
az
az
26.09.2013 18:25
Глупости са т'ва пълнииии! Това го е писала жена, сигурен съм! Мъжете мразят кифлеенето, претенциите, мрънкането и т.н... А тези гореизброените са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!
5
0
Lia
Lia
26.09.2013 16:03
В съзнанието на мъжа образът на жената е изостанал векове назад, права е Анелия! Променихме се, ейй, ако това ви е представата за жена, търсете я у приятелките на баба си : ))))
8
1
Майка ти
Майка ти
15.09.2013 23:32
Кифли ВЪН!
2
0