ezine.bg»Статии»За Дома»Съвети за дома»Да направим старата чанта модерна

Да направим старата чанта модерна

Жана Г.Жана Г.
Новак
554249
Да направим старата чанта модерна
Комплект от 3 четки за почистване за Винтоверт-20%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Комплект от 3 четки за почистване за Винтоверт
33.00 лв.
26.40 лв.
Виж ››

Чантата е абсолютно задължителен аксесоар на всяка дама и няма как да не бъде използвана, тъй като тя побира толкова нужни и ненужни вещи.

Винаги се намират причини да бъде купена поне още една чанта, тъй като една и съща не може да се използва и за работа, и за официални поводи, и за пътуване.

За да не се налага да харчите излишни пари и в същото време да имате нова чанта, можете да превърнете старата си чанта в нова и да я дарите с дизайнерски вид.

Има много варианти за преобразяване на старата чанта. Ако моделът позволява, тя може да бъде украсена с пайети, стъклени камъчета или парченца истинска кожа.

Да направим старата чанта модерна

Към дръжката й може да бъде прикрепена изкуствена опашка от зайче или различни ключодържатели с талисмани за късмет. Добре е да смените старите и олющени закопчалки на чантата, тъй като основно те издават, че тя е остаряла. Заменете ги с ефектни закопчалки, които имитират златни или сребърни.

Задължително сменете подплатата на чантата, тъй като ако тя е на дупки, трудно ще убедите някого, че чантата ви е купена съвсем наскоро. Модерните подплати са с максимален контраст спрямо цвета на чантата. Допустими са смели съчетания като черно и червено, светлосиньо и оранжево, лилаво и бяло.

Основното, което трябва да промените в чантата си, са детайлите. Напуканите дръжки можете да покриете с ефектен плат, а също така с ленено въже или с някакъв вид кожен шнур в ефектен цвят.

Ефектно изглеждат чанти, към които са прикрепени цели гердани във вид на дръжки. Направете дръжка от големи метални халки, които можете да украсите с ярка сатенена лента или копринено шалче, което да мине през халките.

За да станете собственичка на стилна чанта, можете да подходите по-радикално. Разрежете на две по дължина две чанти. Зашийте горната част на едната за долната на другата – ако се налага, използвайте помощта на специалист.

По този начин можете да съчетаете чанти от различни материи и цвят. Ако чантата позволява апликация, имайте предвид, че сега са доста модерни анимационните герои.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest